BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Çapan'a destek ziyaretleri

Yerel seçimler öncesinde Esenyurt'un başarılı Belediye Başkanı Çapan'a destek ziyaretleri devam ediyor

Abone ol

Yerel seçimlere kısa bir zaman kala, halkın, siyasilerin, sanatçıların, aydınların, sivil toplum örgütlerinin Esenyurt Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan’a yaptıkları destek ziyaretleri sürüyor. Bu kez Esenyurt Merkez Mahallesi sakinleri Belediye Başkanlarına destek verdiklerini belirten bir ziyarette bulundular.

O bize hep destek oldu

Merkez mahallesi sakinleri bulundukları destek ziyaretinde şunları söylediler: “Esenyurt’ta daha önceleri çamurdan çıkılmıyordu. Başka bir yere giderken iki çift ayakkabıyla gidiyorduk. Şimdi diğer yerler bize imreniyor. Bunu Sayın Belediye Başkanımız Dr Gürbüz Çapan’a borçluyuz. Esenyurt’ta partili partisiz herkes Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan’a destek olacaktır. Kendisi hizmetleriyle Esenyurtluların hayatlarına destek olmuştur. Biz de Esenyurtlular olarak kendisine destek vereceğiz”

Çapan: Birbirimize Sahip Çıkalım

Destek ziyaretinden memnun olduğunu dile getiren Başkan Çapan, “Din, dil, ırk, memleket ayrımı yapmadan hep birlikte yaşıyoruz. Yaşamaya da devam etmeliyiz. Bundan sonra memleketimize geri dönmeyeceğimize göre burada birbirimize sahip çıkalım. Burada bu zamana kadar abi - kardeş gibi yaşadık. Bundan sonrada yaşamaya devam edelim” dedi.

Mahalleliler Sorunlarını Dile Getirdiler

Bulundukları destek ziyaretinde mahalleleri hakkında da bilgi veren Esenyurtlular, en büyük sorunlarının okul olduğunu söylediler. Belediye Başkanı Dr Gürbüz Çapan bu konuda şunları söyledi: “Esenyurt halkı daha güzel şeylere layık. Okul sorununa gelince, önceden kooperatifler inşaat yaparken, onlara yaptırıyorduk. Ama şimdi böyle bir şey kalmadı. Esenyurt’un şu anda otuz tane okula ihtiyacı var. Bu okullar yapılırsa o zaman okullarda 25’er öğrenciyle eğitim verilir. Şu an bir sınıfta 70 tane öğrenci var. Bu öğrenci nasıl başarılı olur... Okul yapmak benim görevim değil ama ben elimden geldiğince çalıştım. 8 tane okul yaptırdım.Mahallenizdeki ihtiyacınızı gidermek için, hayırsever vatandaşların Esenyurt ’taki bu eksikliğe duyarlı olmaları için var gücümle çalışacağım” dedi.