BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Canlı yayında öyle bir gaf yaptı ki!

ABD'de yapılacak seçim öncesi televizyonda karşı karşıya gelen Obama ve Mitt Romney'in tartışmasına spikerin gafı damga vurdu...

Abone ol

ABD'de 6 Kasım'daki seçimlerde başkan olmak isteyen adaylar televizyonda son kez kozlarını paylaştı. Geceye damgayı ise, tartışmanın moderatörü vurdu. Moderatör Bob Schieffer, "Osama bin Laden" demek isterken, yanlışlıkla "Obama bin Laden" dedi.

ABD’de 6 Kasım'daki başkanlık seçimi öncesi adaylar televizyonda son kez kozlarını paylaştı. Başkan Barack Obama ile Cumhuriyetçi aday Mitt Romney, üçüncü ve son tartışmada karşı karşıya geldi.Obama ve Romney, CBS televizyonundan Bob Schieffer'in moderatörlüğünü yaptığı 90 dakikalık münazarada, dış politika konusunda tartıştı.

OBAMA TEPKİ VERMEDİ

ABD dış politikasının konuşulduğu tartışmaya damgayı moderatör Bob Schieffer vurdu. Moderatör Schieffer, Pakistan'la ilgili bir soru sormak istediğinde, "Osama bin Laden" (Usame bin Ladin) yerine "Obama bin Laden" dedi. ABD Başkanı Barack Obama, bu hatayı fark etmesine rağmen, sakinliğini korudu ve tepki göstermedi.