BIST 10.209
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.394,66
HABER /  DÜNYA

Canlı yayında Obama'ya orta parmak!

Rusya'da yayın yapan bir televizyonun spikeri canlı yayında ABD Başkanı Barack Obama'ya böyle hakaret etti

Abone ol

Rus özel televizyon kanalı REN TV'de haber programı sunan Tatiana Limanova, canlı yayında ABD Başkanı Barack Obama'nın ismini okurken kameraya orta parmağını gösterince internette fenomen oldu.

ABD ve Rusya'da çok sayıda izleyicisi olan kanalın ödüllü haber sunucusu Limanova, izlenme rekorları kıran görüntülerde, Devlet Başkanı Dimitri Medvedev'in Asya Pasifik İşbirliği Örgütü (APEC) dönem başkanlığı hakkında yaptığı açıklamayı bildiriyor.

Limanova, bir önceki dönem başkanının Obama olduğunu hatırlattığı esnada ise sol kolunu kaldırarak kameralara orta parmağını gösteriyor.

Rusya'da 120 milyon civarı izleyicisi olan REN TV, olay hakkında yorum yapmayı reddetti. Konu hakkında bilgisi olan kaynaklar ise "Limanova'nın o esnada sesli anlatım yaptığını ve kameraların kendisini çektiğini fark etmediğini" belirterek savunma yaptı.

Aynı savunma altında öne sürülen bir diğer iddia, Limanova'nın kendisini yayına almayan stüdyo teknisyenlerine el hareketi yaptığı yönünde. REN TV yetkilileri, yaşanan olaya rağmen Limanova'nın görevine son verilmeyeceğini belirtti.