BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Canlı yayında cemaat tartışması!

Fethullah Gülen'e ait olduğu iddia edilen yıllar öncesine ait konuşmalar A Haber'de yayınlandı. Programa katılan Hüseyin Gülerce, Sevilay Yükselir ile tartıştı.

Abone ol

Zaman gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce ile Sabah gazetesi yazarı Sevilay Yükselir bir kez daha karşı karşıya geldi. Hizmet hareketine yönelik belirli merkezler aracılığıyla algı operasyonu yürütüldüğünü iddia eden Gülerce, Sevilay Yükselir ile de Sabah'taki yazısından dolayı canlı yayında tartıştı.

Hüseyin Gülerce, Sevilay Yükselir'in A Haber'de hazırlayıp sunduğu % 100 Siyaset adlı programa telefonla katıldı. Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk ile yaptığı bir görüşmede kendisine ait olduğu iddia edilen "Başbakan'ın polisleri yapmıştır" ifadesinin doğru olmadığını söyleyen Gülerce, aralarındaki diyalogda böyle bir söz söylemediğini iddia etti.

YEMİNLEŞTİLER

Öztürk'ün ısrarı üzerine Gülerce, canlı yayında tarafları karşılıklı yemin etmeye çağırdı. Öztürk'ün yemin etmesi üzerine Gülerce, kendisinin böyle bir ifadesinin olmadığı iddiasını yineledi. Sevilay Yükselir'i de cemaate yönelik algı operasyonu yürütmekle suçlayan Gülerce, bu tür programların belirli merkezler tarafından dizayn edildiğini iddia etti.

YÜKSELİR İLE TARTIŞTI

Sevilay Yükselir'in Sabah'taki köşe yazısında kendisiyle ilgili "alçak" ifadesi kullandığını da söyleyen Gülerce, muhatabının kadın olması nedeniyle üslubuna dikkat ettiğini anlattı. İşte Gülerce ile Yükselir'in arasında dün akşam yaşanan o sert polemik;