BIST 9.916
DOLAR 32,40
EURO 34,85
ALTIN 2.436,02
HABER /  GÜNCEL

Canlı yayında bu ağızdan kaçar mı? İZLE

Müjde Ar'ın ressam konuğu ağzında öyle bir kelime kaçırdı ki 'yuh' dememek elde değil. O anları izlemek için tıklayınız...

Abone ol

İNTERNETHABER

Müjde Ar ve Önder Açıkbaş'ın birlikte sunduğu programın dün geceki konuğu çağdaş sanatın önde gelen isimlerinden biri olan ressam Haluk Akakçe'ydi. Akakçe program esnasında öyle bir söz söyledi ki herkes şok oldu.

Akakçe'nin üzerinde özel bir pantolan vardı. Önder Açıkbaş pantolonun özelliklerini öğrenmek isteyince olanlar oldu.

Ünlü ressam önce güzel güzel anlatmaya başladı. "Bu kirlenmeyen kumaştan yapılan bir pantolon, bir senedir üzerimden çıkarmadım. Asla kirlenmiyor. Çünkü içinde gümüş var. Yani arka cebinize cep telefonu koysanız bile çocuğunuz oluyor" dedi.

YAYINDA AĞIZDAN KAÇAN AYIP SÖZ

Müjde Ar aradaki bağlantıyı anlamamış olacak ki "nasıl yani, ne alaka?" diye sordu. İşte bu soruyla Ar pimi çekmişti. Akakçe sanki evde arkadaşlarıyla konuşuyormuş gibi anlatmaya başladı. "Cep telefonları t.şaklara yakın olduğu için sperm sayısını düşürebiliyor"

Ağızdan kaçan bu söz canlı yayında bomba etkisi yaptı. Müjde Ar "neyse biz konuyu anladık, fazla derine inmeyelim" diye olayı toparlamaya çalıştı. Önder Açıkbaş ise "Umarım tek anlayan bizizdir, ses karıştı ya size de geldi mi" diye işi espriye vurdu.