BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 35,01
ALTIN 2.511,05
HABER /  GÜNCEL

Canlı yayında böyle çalım yedi

Halil Altıntop'un baş döndüren transfer hikayesi canlı yayında Eskişehirspor yöneticisini şaşkına çevirdi.

Abone ol

Eskişehirspor 2. Başkanı Mesut Hoşcan, Halil Altıntop'un kendileriyle anlaştığını canlı yayında açıklarken, Altıntop'un Trabzonspor ile anlaştığı haberi geldi. İlginç transfer çalımı karşısında Hoşcan'ı şok etti. 

NTVSpor canlı yayınında bir transfer hikayesi yaşandı. Önce Halil Altıntop Çarşamba günü imza için Eskişehir'e geldi, şehri gezdi. Daha sonra menajeriyle İstanbul'a giden Halil Altıntop burada Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile görüşüp anlaşma sağladı.

Sadri Şener de gazetecilere Halil ile anlaştıklarını duyurdu. Bu haber üzerine Eskişehir 2. Başkanı Mesut Hoşçan NTVSpor canlı yayınına telefonla bağlanarak "Daha biraz önce Halil ile görüştüm. Böyle bir anlaşma söz konusu değil. Eskişehir'e gelecek" dedi ve bu sözleri söylerken Trabzonspor Kulübü, gece 23:00 sularında Halil Altıntop'un bugün resmi sözleşmeye imza atacağını duyurdu.

Canlı yayında bunu öğrenen Mesut Hoşçan, büyük bir şaşkınlık için bu habere inanamadı ve bu olayın detaylarını araştıracaklarını, Halil'le imzalayacaklarına inandıklarını kaydetti.