BIST 10.267
DOLAR 32,21
EURO 34,76
ALTIN 2.409,94
HABER /  DÜNYA

Canını hiçe sayıp hırsızın peşinden koştu

Beyoğlu’nda aracının içerisinden telefonunu çalan hırsızı kovalayan vatandaş, kameralara böyle yansıdı. Taksiye binen hırsız peşinden kendis...

Abone ol

Beyoğlu’nda aracının içerisinden telefonunu çalan hırsızı kovalayan vatandaş, kameralara böyle yansıdı. Taksiye binen hırsız peşinden kendisini tehlikeye atarak koşan vatandaş, aracı durdurmayı başaramadı.
İlginç hırsızlık olayı Beyoğlu Dolapdere’de yaşandı. Bir benzin istasyonunda arabasını yıkayan sürücü, bu sırada arabadan bir kişinin telefonunu çaldığını fark etti. Hırsızın peşinden koşan vatandaş, telefonunu geri almak istedi. Bu sırada yakalanacağını anlayan hırsız, bir taksiye bindi. Mağdur vatandaş taksinin kapısını açsa da hızla ilerleyen otomobili durduramadı. Bunun üzerine vatandaş, hızla giden taksiye canını hiçe sayarak arka kapıdan binmeye çalıştı ancak bunda da başarılı olamadı.
Koşarak aracına dönen hırsızlık mağduru vatandaş, taksiyi takip etmeye çalışsa da başarılı olamadı. Tüm bu yaşananlar bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi.
Polise giderek şikayetçi olan talihsiz adam, "Taksiciye ’bu hırsız’ dedim ama durmadı" dedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
(İHA)