BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Canikli kadınlara göz muayenesi

Canik Belediyesi, 8 Mart Eğitim ve Kültürevi'nde bayanları ücretsiz göz muayenesinden geçirecek.

Abone ol

8 Mart Eğitim ve Kültürevi'nde kadınlara sosyal, ekonomik, eğitim, sağlık gibi alanlardan yararlanma imkanı sağlayan Canik Belediyesi, her ay periyodik olarak düzenlediği sağlık taramalarına devam ediyor.

Anlaşmalı sağlık kuruluşları ile her ay farklı bir branşta kadınlara yönelik sağlık hizmeti sunan Canik Belediyesi, bu ay Samsun Medical Park Hastanesi işbirliğiyle kadınları ücretsiz göz muayenesinden geçirecek. Canik Belediyesi 8 Mart Eğitim ve Kültürevi'nde 23 Eylül 2010 Perşembe günü Göz Hekimi Opr. Dr. Serdar Kuruca tarafından yapılacak göz muayenesi 13.00 ila 18.00 saatleri arasında yapılacak.

Canik Belediyesi 8 Mart Eğitim ve Kültürevi'nin hizmete girmesiyle birlikte ilçedeki kadınların sosyal profillerinin değiştiğini söyleyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Çağdaş, demokratik ve ileri bir toplum için kadınların etkinlik alanlarının genişletilmesi, eğitim, sosyal, sağlık, hukuk, psikolojik danışmanlık ve vb. alanlarda eşit fırsat ve olanaklardan yararlanmalarının sağlanması büyük önem taşımakta" dedi.