BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Canik'e ay-yıldızlı belediye binası

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ay ve yıldız şeklinde modern bir hizmet binası yapılacağını açıkladı.

Abone ol

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Ay ve yıldız şeklinde modern bir mimari anlayışı ile tasarlanan hizmet binamızın önüne Samsun'un en büyük ve Canik'in ise ilk meydanını oluşturacağız" dedi.

Canik'te sistematik bir şekilde projeleri hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Genç, bundan sonraki süreçte öncelikli projelerinin başında 'yeni hizmet binası'nın geldiğini söyledi. Genç, "Ay ve yıldız şeklinde modern bir mimari anlayışı ile tasarlanan hizmet binamızın önüne Samsun'un en büyük ve Canik'in ise ilk meydanını oluşturacağız. Hizmet Binamızın yapılması ile halkımıza daha kaliteli hizmet etme olanağını bulacağız" diye konuştu.

Genç, şunları kaydetti: "Bugüne kadar, hayalden bile öteye gidemeyen projelerin altına imza attık. İlçemizin ekonomisine, istihdamına ve kalkınmışlığına hitap eden projelerle halkımızın yaşam kalitesini artırmaya devam ediyoruz. Toplu konut yatırımları ile modern yapılaşma da öncü, sosyal donatıları zengin, sağlık ve eğitim yatırımları ile zirvede olan Canik ilçemiz her geçen gün gelişerek geleceğe emin adımlarla yürüyor. Bu gelişmeler ilçemiz adına oldukça sevindirici fakat yeterli değil, hedefimiz 2019 yılının post modern Canik'ini inşa etmek."