BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Çandarlı Festivali başlıyor

Uluslar arası boyutta kutlanacak şenliklere Gürcistan Halk Dansları Topluluğu konuk olacak.

Abone ol

Bu yıl ilk kez Uluslar arası boyutta kutlanacak şenliklere Gürcistan Halk Dansları Topluluğu konuk olacak. 5 Gün boyunca devam edecek festival kapsamında; Sergiler, yarışmalar, şiir dinletileri, folklor gösterileri ve spor müsabakalarının yanı sıra Türk P

ÇANDARLI KALEİÇİ KÜLTÜR FESTİVALİ BAŞLIYOR

Dikili"nin turizm beldesi Çandarlı"da 10 Yıldır aralıksız devam eden Kale İçi Kültür ve Sanat Festivali bu yıl 19-23 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Bu yıl ilk kez Uluslar arası boyutta kutlanacak şenliklere Gürcistan Halk Dansları Topluluğu konuk olacak. 5 Gün boyunca devam edecek festival kapsamında; Sergiler, yarışmalar, şiir dinletileri, folklor gösterileri ve spor müsabakalarının yanı sıra Türk Pop Müziğinin ünlü isimleri Kale içinde hayranlarıyla buluşacak. Festivalin 2. akşamında Kutsi, 3. Akşamında Yaşar ve 4. akşamında Nadide Sultan sevilen şarkılarıyla Çandarlılıları coşturacak.



Festival Kapsamında bu yıl ilk defa GEMA (Gediz Havzası Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma Çevre ve Kalkınma) Vakfının öncülüğünde, En güzel bahçe, en güzel balkon ve en güzel teras yarışması düzenlenecek.



Çandarlı Belediye Başkanı Hasan Aksoy “Ülkemiz ve Beldemiz turizmine ciddi katkı yapacağını düşündüğümüz bu festivalimiz eminim Bakırçay"ımıza ve ülkemize örnek olabilecek nitelikte. Festivalimizin yöremize, yöre halkımıza, esnafımıza bol kazanç getireceği inancındayız. Tüm Bakırçay havzasını festivalimize bekliyoruz” dedi


Kaynak: www.gunaydinaliaga.com