BIST 10.471
DOLAR 32,74
EURO 35,07
ALTIN 2.457,99
HABER /  DÜNYA

Polise ateş açtılar!

Muğla'nın Milas İlçesi'nde, polis ekipleri ile silahlı çatışmaya giren 2 kişi gözaltına alındı.

Abone ol

Olayda 2 adet kaleşnikof marka silah ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Doğu Anadolu Bölgesi'nden satılmak üzere Milas'a getirilen uzun namlulu kaleşnikof marka silahları satın almak için pazarlığa oturan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, silahları her biri 6 bin YTL karşılığı almak üzere anlaştı.

Pazarlıkta anlaşan taraflar, son buluşma noktasında biraraya geldiklerinde şüpheli şahıslar, karşılarındakilerin polis olduğundan kuşkulanmaları üzerine polise ateş açarak kaçmak istedi. Ancak her türlü ihtimale hazırlıklı olan polisler, karşı ateş açarak şahısları ellerinden kaçırmak istemedi. Bunun üzerine otomobille buluşma noktasından ateş açarak kaçmaya çalışan şüphelilerle polis arasında kovalamaca başladı.

Üçyol Kavşağı'ndaki benzin istasyonlarının bulunduğu noktada şahısları kıstıran polis, M.Ç. ile M.D. adlı şahısları gözaltına aldı ve otomobilin gizli bölmelerinde 2 adet kaleşnikof marka uzun namlulu tüfek, tüfeklere ait 3 adet şarjör, 6 adet fişek, 1 adet 7.65 çapında ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 2 adet şarjör ele geçirdi.
Yapılan operasyonda, Muğla genelinde ilk kez uzun namlulu silah ele geçirildiği kaydedildi.