BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Canavar aileyi yok etti

Yollar yine kan gölü.. Diyarbakır ve Tokat'ta meydana gelen kazalarda çok sayıda ölü var.

Abone ol

Diyarbakır’da bir otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada aynı aileden 4’ü çocuk 6 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Tokat’ta meydana gelen kazada ise 4 kişi yaşamını yitirdi. 

Edinilen bilgiye göre, Ahmet Keskin’in kullandığı otomobil, Diyarbakır-Silvan kara yolunun Köprübaşı mevkisinde karşı yönden gelen ve henüz sürücüsünün kimliği belirlenmeyen kamyon ile çarpıştı.

Kazada sürücü Ahmet Keskin ile otomobilde bulunan Nazlı, Nevruz, Kudret, Gülistan ve Afşin Keskin olay yerinde öldü. Yaralanan Rezan, Mehmet ve Vasfi Keskin Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

TOKAT’TAKİ KAZA

Sivas’tan Kastamonu’ya giden Adem Turna yönetimindeki panelvan tipi araç, Tokat-Sivas kara yolunun 19. kilometresi Arpancıl mevkisinde, karşı yönden gelen Feramuz Çoban’ın kullandığı kamyonetle çarpıştı.

Kazada, aynı araçta bulunan Güllü Turna, Dilber Gül, Nurettin Gül ile diğer kamyonette bulunan Hüseyin Solmaz olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralanan sürücüler Adem Turna ve Feramuz Çoban ile Hamza Gül, Telli Büşra Turna, bölgeye sevk edilen ambulanslarla Tokat Cevdet Aykan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Araçlarda sıkışan cesetler itfaiye ve diğer ekiplerin yardımıyla çıkarıldı. Çarpışmanın etkisiyle cesetlerden kopan parçaların etrafa savrulduğu gözlendi.

Gül ve Turna ailesinin Kastamonu’da yaşayan çocuklarını ziyaret etmek için Sivas’tan yola çıktıkları, Turhal’dan gelen Feramuz Çoban’ın ise Çamlıbel’deki hayvan pazarına gittiği öğrenildi .