BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Can Bonomo Türk halkına seslendi!

Eurovision şarkı yarışması için nefesler tutuldu... Bonomo desteğin devam etmesini istiyor

Abone ol

Bu gece yapılacak olan yarı finalde sahne alacak olan temsilcimiz Can Bonomo, NTV'ye yaptığı açıklamada Türk halkından desteğe devam etmesini istedi.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen 57. Eurovision Şarkı Yarışması'ndaki temsilcimiz Can Bonomo, bu gece yarı finalde sahne alacak.Bonomo, yarışmaya saatler kala izlenimlerini anlattı.

Moral olarak yarışmaya hazır olduklarını kaydeden Bonomo, Türk halkına 'desteğe davam' çağrısı yaptı

Bonomo, ""Bize bugüne kadar destek oldukları için çok teşekkür ederiz, bize olan desteklerini ne olursa olsun devam ettireceklerini biliyoruz. Biz Türkiye'de yeni müzik yapma çalışan çok genç insanlarız. Bu varlığı bu pozitif desteği arkamızda hissetmek bize çok büyük özgüven ve şevk veriyor. Buna devam ederlerse çok seviniriz" diye konuştu.

Yarışmaya sayılı saatler kaldı, hazır mısınız?

"Biz çok iyiyiz, keyfimiz çok yerinde. Bakülü kardeşlerimiz bize çok iyi bakıyorlar. Bir çok prova yapma fırsatımız oldu. Yarışmayı bütün dünyanın keyifle izleyeceğini düşünüyoruz. Bugüne kadar bize destekte bulunan herkese çok teşekkür etmek istiyorum."

Son kostümlü provada performansınızla göz doldurdunuz. Beklentiniz ne, nasıl bir derece bekliyorsun?

"İkinci ve üçüncü şeklinde ilerliyorduk, bugünkü provadan sonra birinci gösterdiler bizi. Bunun bizim performansımızı nasıl etkileyeceğini bilmiyorum. Ama sahnede çok büyük bir keyifle performans gösteriyoruz, çok eğleniyoruz. Umarız o eğlencemiz televizyon karşısında da devam eder ve onlar da bizim kadar keyif alırlar."

Rakip olarak hangi ülkeleri görüyorsun?

"Çok güzel müzisyenlerle tanıştık burada. Objektif bir şekilde yaklaşmak söz konusu olamaz çünkü çok kısa bir zamanda grup psikolojisiyle birbirimizi çok yakın tanır hale geldik. Hepsini çok seviyoruz, hepsi müzikleriyle kendi kültürlerini yansıtıyorlar. Önemli olan herkesin kendi bayrağı altında ayakta durması, kendi müzik kültürünü izleyenlere yansıtması. Biz de bunu elimizden geldiği kadar yapmaya çalışacağız, umarız kimseyi mahçup etmeyiz."

Crystal Hall'da TSİ 22.00'da başlayacak ikinci yarı finalde yarışacak ülkelerin şu sıralamayla sahne alacak:

1. Sırbistan
2. Makedonya Cumhuriyeti
3. Hollanda
4. Malta
5. Belarus
6. Portekiz
7. Ukrayna
8. Bulgaristan
9. Slovenya
10. Hırvatistan
11. İsveç
12. Gürcistan
13. Türkiye
14. Estonya
15. Slovakya
16. Norveç
17. Bosna-Hersek
18. Litvanya

57. Eurovision Şarkı Yarışması'nın 26 Mayıs'ta yapılacak finalinde 1 ve 2. yarı finalden katılacak 10'ar ülke ile finale doğrudan katılan İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya, Almanya ve evsahibi Azerbaycan temsilcileri sahne alacak.