BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Çalışan kadına fuhuş suçlamasına Nevşin Mengü tepkisi...

Çalışan kadınların fuhuşa hazırlık yaptığını söyleyerek tepki çeken Nureddin Yıldız'a CNN Türk spikeri Nevşin Mengü'den çarpıcı bir tepki geldi...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM
Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nureddin Yıldız'ın Akit'in internet sitesinde yayınlanan videosundaki vaazda çalışan kadınlara yönelttiği hakaretlere çarpıcı tepkiler geliyor. CNN Türk'ün gözde ekran yüzü Nevşin Mengü Twitter'da Yıldız'ın sözlerini tiye aldı.

Akit'in internet sitesinde yayınlanan videoda vaaz veren Nurettin Yıldız, çalışan kadınların erkekleri doyumsuz hale getirdiğini ve "ümmete zarar" verdiğini söylemişti. Çalışan kadınlar için "erkeği ile ilişkisinde kadınlığı arızalıdır" diyen Yıldız bir kadının çalışmayı tecih ederek fuhuşa hazırlık yapmış olduğunu iddia etmişti.

Twitter'da Yıldızın açıklamalarını paylaşan Mengü, "Ohooo tabi amcacım işe kremşantilerle, kelepçelerle, kırbaçlarla geliyoruz biz. Öyle bir ortam yani" diyerek tepkisini dile getirdi.

2.20141205183039.jpg

1.20141205183030.jpg

NUREDDİN YILDIZ NE DEMİŞTİ?

Her çalışan kadın, gözü doymamış erkek demektir. Çalışan kadın ya evlenmeyi erteleyerek erkeklerin evlilik sürecini baltalıyor ya da evli olduğu halde çalıştığı için yorgunluğu ve vakit darlığı nedeniyle erkeği ile ilişkisinde kadınlığı arızalıdır. Kadınlığı arızalı olduğu için erkeğin gözü açtır. O evinde erkeğini eksik bırkaıyor erkeği de iş yerinde bir başka kadına tasallut oluyor. Böyle fuhuş değil ama fuhuşa hazırlık yapan sürece destek oluyor. Ayrıca çalışan kadın doğurmayan ya da az doğuran kadın demektir. Yani benim ümmetim zarar gördü.