BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.498,07
HABER /  DÜNYA

Çalıkuşu gün sayıyor. 1.Bölüm fragman İZLE

Çalıkuşu dizisi izleyenlerle buluşmak için gün sayarken çekimleri de bir yandan devam ediyor. Çalıkuşu 1. bölüm fragmanı daha başlamadan heyecan yarattı.

Abone ol

Çalıkuşu adlı dizinin ilk bölümü çekimlerindeki sandal sefası renkli görüntülere sahne oldu. Osmanlı döneminin Göksu’su, bir botanik bahçesinde canlandırıldı. Sandallar TIR’la taşındı.

Kanal D'de yayınlanacak olan ve yeni sezonun merakla beklenen yapımlarından ‘Çalıkuşu’, izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Çekimler tam gaz devam ederken, önceki gün Sarıyer’deki Atatürk Arboretumu’nda set kuruldu. 80 kişilik ekip, dönemin ruhunu doğru ve etkili bir biçimde yansıtabilmek için canla başla çalışırken; göl sahnelerinde yaklaşık 90 figüran rol aldı. İlk bölümde yayınlanacak olan sahne için beş sandal TIR’larla sete taşındı. Başrollerini Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in paylaştığı dizi 24 Eylül akşamı Kanal D ekranında izleyicinin karşısına çıkacak.

KONAK VE EŞYA SERVET TUTTU

Dizinin yapımcısı Timur Savcı, çekimler için Kadıköy-Kızıltoprak’ta bulunan Reşat Paşa Konağı’nı kiraladı. Konağın içini hikâyenin geçtiği döneme ait eşyayla baştan aşağı yenileyen Savcı, yaklaşık iki milyon lira harcadı. Kostümler Serdar Başbuğ’un elinden çıkarken; şapkaları Mücella Mert tasarladı

calikusu.jpg