BIST 10.046
DOLAR 32,44
EURO 34,63
ALTIN 2.382,39
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Cahit Altunay yoksulları sevindirdi

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ilçesindeki ihtiyaç sahibi çocukların yüreğini ısıttı.

Abone ol

Her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olan Sultangazi Belediyesi, çocuklara kışlık bot ve mont yardımında bulundu.

Elden Ele Yardım Merkezi’nde çocukları elleriyle giydiren Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, “İlçemizde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalarımız yaz, kış aralıksız devam ediyor’ dedi.

Kar yağışının da etkisiyle kışın soğuk etkisini arttırmaya başladığı şu günlerde Sultangazi Belediyesi de ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına ulaşmak için harekete geçti.

MONT VE BOT YOKSUL ÇOCUKLARA

Sultangazi Belediyesi Elden Ele Yardım Merkezi tarafından mont ve bot ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına dağıtıldı. Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ihtiyaç sahibi çocukları elleriyle giydirdi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Altunay, “Kışın soğuk etkisinden çocuklarımızı korumak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına ulaşarak onların kışın zor şartlarını kolay atlatması ve sıcak bir kıyafete sahip olmasını sağlamak amacındayız” dedi.

Sultangazi Belediyesi, ayrıca sivil toplum kuruluşları tarafından başlatılan Suriye’ye Yardım Kampanyası’na destek olmak amacıyla ihtiyaç duyulan 5.000 bereyi ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere gönderdi.