BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Büyük ikramiyenin sahibi merak konusu oldu

Milli Piyango İdaresi tarafından 31 Aralık gecesi yapılan çekilişte çeyrek bilete isabet eden büyük ikramiyenin sahibi aranıyor. <br/>Balıke...

Abone ol

Milli Piyango İdaresi tarafından 31 Aralık gecesi yapılan çekilişte çeyrek bilete isabet eden büyük ikramiyenin sahibi aranıyor.
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde satıldığı tespit edilen ve 50 milyon liranın isabet ettiği çeyrek biletin sahibi ilçede merak konusu oldu. Sabah saatlerine iş yerlerini açan esnaf, komşu esnafın dükkanlarını açıp açmadığını kontrol ederken, yılbaşı özel çekilişi için bilet almayan vatandaşlar ise pişman oldu. Büyük ikramiyenin Bandırma’ya isabet ettiğini öğrenen bazı vatandaşlar, aldıkları bilete henüz bakmadıklarını belirterek, "Belki zenginiz, ama daha çalışıyoruz" derken, bazıları da telefonunu açmayan arkadaşlarına ulaşmaya çalıştı.
İkramiyenin kendilerine çıkması halinde ne yapmak istediklerini anlatan bazı vatandaşlar ise, "Büyük ikramiye bana çıkmış olsaydı garibanlara yardım ederdim. Kendime bir apartman alırdım. Bütün ailemi yanıma toplardım" diye konuştu.
(İHA)