BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,04
ALTIN 2.497,78
HABER /  GÜNCEL

Büyük ikramiye Elazığlıya çıktı

Sayısal lotoda bu hafta 6 bilen iki talihliden biri Elazığ'dan... 845 bin TL kazanan talihli orta yaşlı bir kişi...

Abone ol

Sayısal Loto çekilişinde 6 bilen ve 845 bin 796 TL 20 Krş ikramiye kazanan iki talihliden birinin Elazığ'da olduğu, kuponu oynayan kişinin henüz ikramiyesini almadığı öğrenildi.

Milli Piyango Elazığ Şube Müdürlüğü yetkilileri, Sayısal Loto'nun önceki gün yapılan çekilişinde büyük ikramiyenin iki kişi arasında paylaşıldığını hatırlatarak, ikramiyeyi Elazığ'dan kazanan kuponun, Gazi Caddesi'ndeki 2316 numaralı bayiden oynandığını tespit ettiklerini belirtti.

Yetkililer, 400 bin TL'den yukarı ödemeleri yönetmelik gereği genel müdürlüğün yaptığını, Elazığ'dan böyle bir ödeme yapılamayacağını kaydettiler.

Kuponun oynandığı Sayısal Loto bayisinin çalışanı Yusuf Eriş ise Elazığlı talihlinin kuponun fotokopisini sabah saatlerinde kendilerine verdiğini söyledi.
Kuponu cama astıklarını belirten Eriş, şöyle dedi:

''Fotokopiyi getirdiğinde çok sakindi. Orta yaşlı biriydi. Serbest çalışan birine benziyordu. İkramiyesini almak için Ankara'ya gideceğini söyledi. 4 TL'lik bir kuponda ikramiye tutturulmuş. Ama toplamda ne kadarlık oynamış bilmiyoruz. Kuponu makineye oynatmış.''