BIST 9.881
DOLAR 32,56
EURO 34,97
ALTIN 2.457,33
HABER /  GÜNCEL

Büyük AVM’de şok soygun !

İstanbul Mecidiyeköy’de bulunan bir alışveriş merkezindeki banka şubesine gelen silahlı kişi, görevliyi etkisiz hale getirerek veznede...

Abone ol

İstanbul Mecidiyeköy’de bulunan bir alışveriş merkezindeki banka şubesine gelen silahlı kişi, görevliyi etkisiz hale getirerek veznedeki 25 bin TL’yi alıp kaçtı.
Edinilen bilgilere göre olay, Mecidiyeköy’deki büyük bir AVM’nin içerisinde bulunan banka şubesinde meydana geldi. İddiaya göre, sabah saat 11.00 sıralarında bankaya gelen bir kişi, hesabındaki parayı çekmek istedi. Şahsın kimliğini inceleyen banka görevlisi, işlemler için müşterinin imzasını istedi. Attığı imzanın bankada kayıtlı olan imza ile aynı olmaması nedeniyle parasını çekemeyen şahıs, yaklaşık bir saat sonra yeniden şubeye geldi. "Paramı neden vermiyorsunuz?" diye bağıran şahıs, tabancayla özel güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. Vezne görevlisini silahla tehdit eden soyguncu, yaklaşık 25 bin TL’yi elindeki torbaya doldurduktan sonra AVM’nin arka kapısından çıkarak uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, alışveriş merkezindeki güvenlik kameralarını inceledi. Zanlının eşkalini belirleyen polis, yakalanması için çalışma başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri ise banka şubesine gelerek delil topladı.
Silahlı bir kişinin AVM’ye nasıl rahatça girebildiği ise merak uyandırdı.
(İHA)