BIST 9.458
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.504,20
HABER /  EKONOMİ

Buyrun sıfır faizli krediye

Sıfır faizli kredi olur mu demeyin... Oldu bile... Finansbank, uygulamaya başladı.

Abone ol Finansbank, yenilediği CardFinans ile ''sıfır faizli kredi'' uygulamasını başlattı. CardFinans müşterileri, kredi kartı limiti içerisinde sıfır faizle kredi çekebilecek.

Türkiye'nin ''ilk'' bireysel finansman kartı olan CardFinans'ın tanıtım toplantısında konuşan Finansbank Genel Müdürü Sinan Şahinbaş, kredi kartından elde ettikleri karın bir kısmını müşteriye aktardıklarını söyledi.

Cardfinans, kredi kartından çok bireysel kredi kartı olarak tanımlanıyor. "Sıfır faiz" uygulaması ile diğer bir bankaya olan borcunuzu da kapatabiliyorsunuz.

Şahinbaş, ''Başka karttan CardFinans'a geçince diğer bankalara olan kredi borcunuzu bize transfer etmiş oluyorsunuz. CardFinans'a geçince zaten sıfır faizli krediyi almış olacaksınız'' dedi.

Sözünüze bedava kredi

Card Finans'ın sıfır faizli nakit kredisi söze dayanacak... Müşteriler12 ay için verecekleri aylık ekstre bakiyesi sözüne karşılık bedava kredi alabilecekler... Taksitli olarak sunulan ve kredi kartı limitinden kullanılan bu krediyi müşteriler 6-12 ay taksitle geri ödeyebilecek.

15 dakikada kredi

Finansbank,  kredi talep eden müşterileri için de kolaylık sağladı. ''Hazır Kredi'' ile de CardFinans sahipleri sadece kredi kartlarını göstererek, herhangi bir evraka ihtiyaç duymadan ihtiyaç veya oto kredisi kullanabilecek.
İşsizlik sigortası

CardFinans işsizlik Sigortası'' hizmeti ile müşterinin isteği dışında işsiz
kalması durumunda kredi kartı hesap ekstresi, sigorta teminatı limitleri
dahilinde karşılıksız
olarak karşılanacak. Sigorta bedeli ise müşterilerin
ekstrelerine 12 ay taksitle yansıtılacak.

Bu ürünün aylık 4 YTL prim ödemesi olacak ve sigorta bin 500 YTL'ye kadar olan kart borcunu kapatacak. Kaza sonrası sakatlıkta ise 10 bin YTL'ye kadar olan borcun tamamı karşılanacak.