BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.422,28
HABER /  DÜNYA

Bursaspor’da Quuaresma iddiası

Portekiz basını bir dönem Türkiye’de Beşiktaş’ta forma giyen Portekizli yıldız Ricardo Quuaresma ile Bursaspor’un ilgilendiğini iddia etti. ...

Abone ol

Portekiz basını bir dönem Türkiye’de Beşiktaş’ta forma giyen Portekizli yıldız Ricardo Quuaresma ile Bursaspor’un ilgilendiğini iddia etti.
2010-2012 yılları arasında Beşiktaş forması giyen ve şuan kariyerini Birleşik Arap Emirlikleri’nin Al-Ahli Dubai takımında sürdüren Quaresma için Portekiz basını ilginç bir iddia ortaya attı. Portekiz basınında yer alan habere göre, yeşil-beyazlılar Quaresma için transfer görüşmesinde bulunacak. Ayrıca Portekizli süper star için Trabzonspor, Spartak Moskova ve Kransnodar takımlarının ilgilendiği de ifade edildi. Quaresma, daha önce Sporting Lizbon, Barcelona, Porto Inter, Chelsea, Beşiktaş gibi takımların formasını terletti.
Beşiktaş forması ile 2 sezonda 40 süper lig karşılaşmasına çıkan yıldız futbolcu, 8 gol, 14 asist yapmayı başardı. Ayrıca 6 süper final karşılaşması da oynayan başarılı futbolcu, 2 asiste imzasını koydu. 18 UEFA Avrupa maçı da oynayan Quaresma, bu maçlarda; 7 gol, 7 asist yapmayı başardı. 2 sezonda 9 Türkiye Kupası maçında görev alan Portekizli yıldız, 3 gol atıp, 4 asistlik katkıda bulundu.
(İHA)