BIST 10.209
DOLAR 32,38
EURO 34,80
ALTIN 2.402,50
HABER /  SPOR

Bursasporda Amerikalı skandalı

Bursaspor'da Amerikalı futbolcu skandalı yaşanıyor. Son anda transferi duyrulan Pearce Bursa'ya gelmiyor.

Abone ol

Bursaspor, son dakikada kadrosuna kattığını duyurduğu ve basın tanıtımına çıkardığı Amerikalı futbolcu Heath Gregory Pearce'in transferinin gerçekleşemediğini internet sitesinde açıkladı. Amerikalı futbolcunun transferi skandala dönüştü.

Dün gece Bursaspor'un Özlüce Tesisleri'ne getirilerek sessiz sedasız imza attırılan ve resmi internet sitesinde ve ardından da resmi televizyonları olan Bursaspor TV'de son dakika transferi olarak duyurdukları Amerikalı milli futbolcu Heath Gregory Pearce'in transferi, yeşil beyazlı yönetimin işlemleri son dakikaya bırakması ve menajerle olan problemler nedeniyle tam bir skandala dönüştü. Bugün Özlüce Tesisleri'nde basına tanıtılan Amerikalı futbolcunun transferinin gerçekleşmediğini son dakika olarak resmi internet sitesinde duyuran Bursaspor yönetimi konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Amerikalı futbolcu Heath Gregory Pearce'in transfer imzası, menajerinin Bursaspor menfaatlerine uygun olmayan ekstra taleplerde bulunması nedeniyle gecenin geç saatlerine kalmıştır. Türkiye Futbol Federasyonu'nun FIFA ile olan elektronik sisteminin otomatik olarak kapanması nedeniyle futbolcu Pearce'ın transfer işlemleri yapılamamıştır. Bu nedenle futbolcunun kulübümüze transferi gerçekleşmemiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız. Bursaspor Yönetim Kurulu"