BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,83
ALTIN 2.434,86
HABER /  DÜNYA

BURSASPOR’DA AĞIR HASAR

Bursaspor, Süper Lig’in 31. haftasında sahasında ağırladığı Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak Avrupa Kupaları’na katılma yolunda...

Abone ol

Bursaspor, Süper Lig’in 31. haftasında sahasında ağırladığı Akhisar Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak Avrupa Kupaları’na katılma yolunda önemli bir puan kaybı yaşadı.
Yeşil-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında taraftarı önünde ligin alt sıralarından kurtulmak isteyen Akhisar Belediyespor’u ağırladı. 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada formda oyuncu Batalla’nın golü ile eşitliği sağlayan Timsah, sahadan 1 puan ile ayrıldı.

KARAMAN İLE İLK BERABERLİK
Bursaspor, Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde çıktığı 11 lig mücadelesinde 7 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. Timsah, bu karşılaşmalarda hanesine toplam 22 puan yazdırdı.

KRİTİK MAÇLARA ÇIKACAK
Hedefini Avrupa Kupaları’na katılmak olarak belirleyen yeşil-beyazlı ekibin, ligin kalan 3 haftasında oynayacağı karşılaşmalarda puan kaybına telafisi bulunmuyor. Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda Orduspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, ardından iç sahadaki son maçına Eskişehirspor karşısında çıkacak. Ligin kapanış haftasında Gençlerbirliği’ne konuk olacak olan Bursaspor, bu maçlarda puan kaybı yaşamak istemiyor.
Bursaspor’un kalan maçları şöyle:
32. hafta: Orduspor - Bursaspor
33. hafta: Bursaspor - Eskişehirspor
34. hafta: Gençlerbirliği - Bursaspor
(İHA)