BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.430,45
HABER /  GÜNCEL

Bursa 5 günlük hava durumu bu saate dikkat!

BURSA saatlik hava durumu raporuna göre kar saat 18.00'da geliyor. 5 günlük Bursa hava durumu raporu ise kar yağışının perşembe gününe kadar devam edeceğini gösterdi.

Abone ol

Bursa yeni haftaya kar yağışı ile başlıyor. Bursa için yapılan saatlik hava durumu tahminine göre kar yağışı 18.00'dan itibaren etkisini artıracak. 5 günlük Bursa hava durumu raporu ise kar yağışının perşembeye kadar devam edeceğini gösteriyor. 

Meteorolojinin sitesinde yayınladığı 13 Şubat 2017 tarihli hava durumu raporuna göre İstanbul dışında 35 ilde bugün akşama kadar kar yağışı etkili olacak. Bugün kar yağışı altında olan iller şunlar : İstanbul, Tekirdağ, Yalova, Kocaeli, Bursa, Sakarya, Düzce, Bartın, Zonguldak, Sinop, Samsun, Ordu, Trabzon, Amasya, Tokat, Giresun, Rize, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Artvin, Ardahan, Kars, Iğdır, Muş, Bingöl, Tunceli, Bitlis, Elazığ, Diyarbakır, Batman, Siirt, Mardin, Hakkari.

Bursa için yapılan saatlik hava durumu tahminine göre kar yağışı kentte saat 18.00'da başlayacak.


Gece boyunca devam edecek olan kar yağışı 5 günlük bursa hava durumu raporuma bakılacak olursa salı günü de etkili olacak. Bursa'da kar yağışı çarşamba günü de devam ediyor. Perşembe günü sulu kar ile birlikte kar yağışının etkisi geçecek.


Bursa'da cuma günü kar yerini sise bırakacak. Hava durumu Bursa'da hafta boyunca eksi 1 derece civarında olacak.