BIST 10.672
DOLAR 32,24
EURO 34,96
ALTIN 2.434,63
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Burhaniye'de hiç kimse yalnız değil!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, belediye tabipliği mahallelerdeki yaşlıları evlerinde ziyaret etmeye başladı.

Abone ol

‘Hiç Kimse Yalnız Değildir’ sloganı ile yola çıktıklarını belirten belediye tabibi Dr. Cengiz Kaypak, her Çarşamba günü değişik mahallelerde yaşlıları ziyaret ederek sorunlarına yardımcı olacaklarını söyledi.

İlçenin Geriş mahallesinde ziyaretler gerçekleştiren Dr. Cengiz Kaypak ve ekibi sağlık sorunlarını dinleyerek muayene ettiği yaşlılara hediyeler de götürdü.

Mahallelerde muhtarlıklarca belirlenen yaşlıların ziyaret edildiğini belirten Dr. Cengiz Kaypak, “Yapılan muayeneler sonucu hastalığı olanlara reçete yazıyoruz. Ayrıca tespit ettiğimiz ihtiyaçlarını belediye sosyal marketinden sağlıyoruz. Yemek yapamayacak durumda olanların da belediyenin evlere sıcak yemek servisinden yararlanmalarını sağlıyoruz.

Programın bir amacı ve hedefi de kimsenin aç yakmadığı bir Burhaniye’ye ulaşmaktır. Bu ziyaretler, dönem dönem akşamları ev gezmeleri şeklinde de devam ettirilecektir” dedi.

Sağlık ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren 78 yaşındaki Cemile Pehlivan, Dr. Cengiz Kaypak ve hemşirelere teşekkür etti.