BIST 11.007
DOLAR 42,53
EURO 49,56
ALTIN 5.746,23
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Burdurlu öğrencilerden örnek hareket

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Resim-İş Bölümü’nün iki öğrencisi Burdur Özürlüler Derneği İş Okulu bahçesinde bulunan çeşmeyi boyadı.

Abone ol

MAKÜ Resim-İş Öğretmenliği Bölümü son sınıf öğrencisi Hüseyin Soylu ve Emrah Şafak, ‘Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi’ kapsamında, Burdur Özürlüler Derneği İş Okulu bahçesinde bulunan çeşmeyi boyamaya karar verdiklerini belirtti.

1 HAFTADA TAMAMLADILAR

Engelli öğrencilere katkı sağlamanın daha doğru olacağına inandıklarını belirten iki öğrenci, bahçe çeşmesini birbirinden güzel renk ve şekillerle süsledi.Çeşmeyi 6 farklı renk ile boyayan öğrenciler, 6 kutu yağlı boya kullandıklarını söyledi. Çeşmeyi 1 haftada tamamlayan Hüseyin Soylu ve Emrah Şafak, 100 TL’lik boya parası ise kendileri ödedi.