BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,83
ALTIN 2.507,47
HABER /  DÜNYA

Burası insanlığın öldüğü yer

Çin'de insanlığın bittiğini gösteren bu görüntüleri dünya kamuoyu konuşuyor.

Abone ol

2 yaşında ve adının Yueyue olduğu öğrenilen küçük kız, insanların umursamazlığı yüzünden hayatını kaybetti. Şimdi herkes "İnsanlık öldü mü?" sorusunu tartışıyor.

HERKES YANINDAN GEÇİYOR 

Bir pazar yerindeki küçük bir kız çocuğu bir aracın altında kalıyor, araç sürücüsü durmadığı gibi bir de geri geri giderek küçük kızın ezilmesine yol açıyor ve sonra olay yerinden uzaklaşıyor.

BAŞKA BİR ARAÇ DAHA EZİYOR

Olay yerinden geçen onlarca kişi küçük kıza hiçbir müdahalede bulunmazken, başka bir araçta üzerinden geçiyor. Küçük kızı gören birkaç araç sürücüsü ise yanına yaklaşmadan uzaklaşıyor.

Küçük kız dakikalarca yerde yatıyor ancak yanından geçenler umursamadan uzaklaşıyor taa ki çöp toplayıcı bir kadın gelip çocuğa bakana kadar. Daha sonra anne olay yerine geliyor, çocuk hastaneye kaldırılıyor ancak küçük kız yaşam savaşını kaybediyor.

Çin televizyonunda yayınlanan güvenlik kamerası görüntülerinde küçük kızın yanından geçen 18 kişinin olduğu ve kimsenin yardım etmediği belirtiliyor. İnternet ve medya dünyası bu kazayı ve insanlığın geldiği noktayı tartışırken, çok sayıda kişi bu kaza ile ilgili görüşlerini sanal ortamda paylaşıyor.