BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,80
ALTIN 2.426,30
HABER /  DÜNYA

Burak Yılmaz, suskunluğunu bozdu

Galatasaray’ın milli futbolcusu Burak Yılmaz, ligdeki 7 haftalık suskunluğunu Kayseri’de bozdu. <br/>Spor Toto Süper Lig’de en son 2. haftad...

Abone ol

Galatasaray’ın milli futbolcusu Burak Yılmaz, ligdeki 7 haftalık suskunluğunu Kayseri’de bozdu.
Spor Toto Süper Lig’de en son 2. haftadaki Bursa deplasmanında ağları sarsan Burak, haftalar süren şanssızlığını Kayseri’de kırdı. Son iki sezonun gol kralı Burak Yılmaz, ligin ilk haftasında oynanan Gaziantepspor maçında penaltıdan attığı golün ardından, 2. haftada Bursa deplasmanında da gol sevinci yaşamıştı. Yıldız futbolcu, bu haftadan sonra Eskişehirspor, Medical Park Antalyaspor, Beşiktaş, Çaykur Rizespor, Akhisar Belediyespor ve Kardemir Karabükspor, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Juventus ve Kopenhag maçlarını boş geçti. Burak Yılmaz, Bursaspor maçının ardından sadece 11 Ekim’de milli takımın Estonya’yı 2-0 yendiği maçta gol sevinci yaşamıştı.
Galatasaray’ın Kayserispor deplasmanında 4-2 kazandığı karşılaşmanın 56. dakikasında takımını 3-2 öne geçiren golü kaydeden Burak, ligdeki gol sayısını 3’e yükseltirken, gol atamama stresinden de kurtulmuş oldu.