BIST 9.960
DOLAR 32,40
EURO 34,79
ALTIN 2.435,44
HABER /  DÜNYA

Burak Yılmaz gidiyor mu?

Galatasaray’ın golcü futbolcu Burak Yılmaz’ın transferi konusunda, İtalyan ekip Lazio ile anlaşma sağladığı iddia ediliyor.<br/>İtalya’nın ü...

Abone ol

Galatasaray’ın golcü futbolcu Burak Yılmaz’ın transferi konusunda, İtalyan ekip Lazio ile anlaşma sağladığı iddia ediliyor.
İtalya’nın ünlü spor gazeteleri La Gazetta Dello Sport ve Corriere Dello Sport, iki kulübün Burak Yılmaz’ın transferi için 12 milyon Euro+ bonuslar karşılığında anlaşma sağladığını ilk haber olarak okuyucularına duyurdu. Haberde, Lazio Kulübü Başkanı Claudio Lotito’nun, birkaç gündür Galatasaray Kulübü ile görüştüğünü ve sarı-kırmızılı takımın Burak Yılmaz için ilk başta 18 milyon Euro istediğini ama 12 milyon civarında anlaşma sağlandığını yazdı.
Dün Roma’ya giderek Lazio Kulübü yetkilileriyle pazarlık masasına oturan Galatasaray Sportif Koordinatörü Bülent Tulun, Burak Yılmaz konusunun kendileri için kapandığını ve artık satılmasının söz konusu olmadığını açıklamıştı.
İtalyan medyasında bugün çıkan iddiaya göre; Lazio Kulübü Burak Yılmaz için 12+3 milyon Euro verirken Galatasaray’ın da bu teklifi kabul etti. İki kulübün para konusunda anlaşma sağladığı sadece ödeme planının nasıl olacağı yönünde pazarlık yaptıkları belirtiliyor.
Lazio’nun 4 taksit halinde ödeme yapmayı teklifi ettiği, sarı-kırmızılı kulübün ise 2 taksitte ödeme istediği iddia edilirken, İtalyan ekibin Burak Yılmaz’a ise yılık 2.2 milyon Euro vereceğine dikkat çekildi.
(İHA)