BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Buradan konak alana ünlü hediye

Şehrizar Konakları’ndan daire alanlardünya starlarının tasarımcısı Şafak Çak’tan ücretsiz danışmanlık alacak

Abone ol

Şehrizar Konakları’ndan bu yılın sonuna kadar daire alanlar Jennifer Lopez'den Paris Hilton'a, Kelly Rowland'dan Jay-Z'ye, Jessica Alba’dan Sting’e kadar birçok dünya yıldızının evinde imzası olan Şafak Çak’tan ücretsiz tasarım danışmanlığı alacak.

“İstanbul’un Bahçesi” Şehrizar Konakları, dekorasyon alanında geleneksel değerleri yeniden yorumlayan dünyaca ünlü mekan tasarımcısı Şafak Çak ile işbirliği yapıyor.

Bu yıl Aralık ayının sonuna kadar Şehrizar Konakları’ndan daire sahibi olanlar Şafak Çak’tan satın aldıkları dairelerin dekorasyonu, mobilya ve renk seçimleri gibi konularda ücretsiz tasarım danışmanlığı alabilecekler. Ünlü tasarımcı Çak’ın Jennifer Lopez'den Paris Hilton'a, Kelly Rowland'dan Jay-Z'ye, Jessica Alba’dan Sting’e ve Beyonce’ye kadar birçok dünya yıldızının evinde imzası bulunuyor.

Dekorayonda geleneksel değerlerle modern estetiği birleştireren çalışmalara imza atan mekan tasarımcısı Şafak Çak, Prada, Armani, Louis Vuitton, Chanel gibi markalarla da yaptığı çalışmalarla da tanınıyor.

Üsküdar Altunizade’de Emlak Konut GYO ve Gap İnşaat’ın, İstanbul’a değer katacak bir proje olarak hayata geçirdiği Şehrizar Konakları, İstanbul’un bitkilerinin kullanıldığı peyzaj düzenlemeleriyle dikkat çekiyor.