BIST 10.260
DOLAR 32,35
EURO 34,79
ALTIN 2.393,58
HABER /  DÜNYA

Bunlarla maç izlenir mi?

Kayseri’de Süper Kupa öncesinde polis ekiplerinin 6 ayrı arama noktasında gerçekleştirdiği aramalarda 82 adet sopa, 50 adet pala, iki adet m...

Abone ol

Kayseri’de Süper Kupa öncesinde polis ekiplerinin 6 ayrı arama noktasında gerçekleştirdiği aramalarda 82 adet sopa, 50 adet pala, iki adet muşta, balta, testere ve patlayıcı maddeler ele geçirildi.
İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Süper Kupa öncesinde gereken tüm önlemlerin alındığını ve Galatasaray’ın kazandığı maç sonrasında herhangi bir olay yaşanmadığını belirtti. Mustafa Aydın, müsabakanın güvenlik bir şekilde oynanması için şehir girişlerinde 6 farklı noktada arama gerçekleştirdiklerini söyledi. Aydın, “Bu aramalarda pala tabir edilen bıçak olmak üzere 50 adet bıçak, 2 adet muşta, bir adet balta ve testere, özel olarak hazırlanmış 82 adet sopa, çok sayıda proteknik patlayıcı madde olarak tabir edilen 350 adet maytap, 250 adet torpil, 150 adet havai fişek ve volkan ele geçirildi” dedi.
Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, maç sırasında 3 bin 800 polis memurunun görev yaptığını, 750 polis memurunun ise diğer illerden takviye olarak geldiğini kaydederek, “Maçta 500 özel güvenlik elemanı da görev yaptı. Bayram zamanında meslektaşlarımız tatillerinden fedakarlık yaparak görev yaptılar. Buradan maç sırasında görev yapan tüm personelimize özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum” diye konuştu.
(İHA)