BIST 10.209
DOLAR 32,43
EURO 34,83
ALTIN 2.398,77
HABER /  DÜNYA

Bozdağ’dan Dünya Şampiyonuna destek

Gezi Parkı eylemleri sırasında attığı tweetlerle tepki çeken ve Uluslararası Güreş Federasyonu’ndan (FILA) ceza alan Milli Güreşçi Rıza Kaya...

Abone ol

Gezi Parkı eylemleri sırasında attığı tweetlerle tepki çeken ve Uluslararası Güreş Federasyonu’ndan (FILA) ceza alan Milli Güreşçi Rıza Kayaalp’e, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ destek verdi.
Bozdağ, “Yeteneği ve gücüyle ülkemize şampiyonluklar kazandırmış, kazandıracak Rıza Kayaalp’i takdir etmek haksızlık değil hakkın teslimidir” dedi.
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, hemşehrisi olan Dünya ve Avrupa Şampiyonu Güreşci Rıza Kayaalp ile ilgili attığı tweetlere yöneltilen eleştirilere yine twitter hesabı üzerinden cevap verdi.
Akdeniz Oyunları açılış töreninde Rıza Kayaalp’e Türk Bayrağı taşıttırılmasına yönelik eleştirileri cevaplayan Bozdağ, Rıza Kayaalp’in hem Avrupa hem de dünya şampiyonalarında Türk bayrağını dalgalandırdığını ve İstiklal Marşı’nı söyleterek göğüsleri kabarttığını dile getirdi.
Bozdağ, “Akdeniz Olimpiyatları’nda bayrağımızı Avrupa ve dünya şampiyonu sporcumuz Rıza Kayaalp’in taşıması, bir hakkın teslimidir” dedi.
Gezi Parkı olayları sırasında attığı tweetlerle tepki çeken ve FILA tarafından ceza verilen Kayaalp’e destek veren Bozdağ, “Rıza Kayaalp, Akdeniz Oyunları, Avrupa ve Dünya Şampiyonu’dur. Başarılarıyla milletimizin, ülkemizin gururu olmuştur. Başarıyı takdir ettik.Yeteneği ve gücüyle ülkemize şampiyonluklar kazandırmış, kazandıracak Rıza Kayaalp’i takdir etmek haksızlık değil hakkın teslimidir” diye konuştu.
(İHA)