BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.442,71
HABER /  MAGAZİN

Bulgaristanda Türk dizileri fırtınası

Bulgaristan'da Türk dizileri fırtına gibi esiyor.. Gümüş dizisinin yıldızları Songül Öden ve Kıvanç Tatlıtuğ Elle dergisine kapak oldu.

Abone ol

Bulgaristan'da Türk dizileri fırtına gibi esiyor. Türk dizileri kadın-erkek tüm izleyicileri ekran başına toplarken, yayını geçen yaz aylarında başlayan "Gümüş" rekor düzeyde seyirciyi ekran başına çekiyor.

Bu durum Bulgaristan'da "Perla" (İnci) adıyla yayımlanan "Gümüş"ün baş rol oyuncuları Songül Öden ve Kıvanç Tatlıtuğ'a da büyük şöhret kazandırdı. Hayatları merak edilen ve on binlerce Bulgar hayranı olan Öden ve Tatlıtuğ, ülkede yayımlanan birçok ulusal ve uluslararası dergide kapak oldu.

Bulgar televizyonlarında yayımlanan dizilerin konuları ve yorumlarına yer veren "Telenoveli" ve "Slava" (Şöhret) dergileri son sayılarında "Gümüş" dizisini ve baş rol oyuncularını manşete taşıdı.

Dünyaca ünlü kadın dergisi "Elle"nin Bulgaristan versiyonunun son sayısı da Songül Öden ve Kıvanç Tatlıtuğ kapağı ile piyasaya çıktı ve yok sattı. Ünlü fotoğraf sanatçısı Nihat Odabaşı'na dergi için birlikte poz veren iki oyuncuya tam 24 sayfa ayrıldı. "Boğaziçi'nin İncileri" başlığı altında yayımlanan röportajlarında Öden ve Tatlıtuğ, özel hayatları ve dizi çalışmalarını anlattı.

Elle dergisi, iki Türk yıldızı bir araya getirip, Nihat Odabaşı'nın çektiği fotoğraflar için zaman ayırmalarını "mucize" olarak değerlendirdi. Çekime ilişkin notları ise "Noel bayramından önce de mucizeler olur" başlığıyla verdi.