BIST 10.282
DOLAR 32,26
EURO 34,81
ALTIN 2.414,46
HABER /  GÜNCEL

Bülent Ecevit'le böyle alay ettiler!

Türk siyasetinin gördüğü en zarif insandı Bülent Ecevit... Cezaevinde yaşadıkları ise hiç kişiliğiyle bütünleşmedi. Gardiyanlar Ecevit'le bakın nasıl dalga geçti?

Abone ol

İNTERNETHABER / Gazeteci Ömer Şahin'in Kanal A'daki 'Görüş Farkı' programında 12 Eylül'de Ecevit'in yaşadığı dramatik bir olay anlatıldı.

Selçuk Özdağ ülkücü kuruluşlar davasından 8 yıl içerde yattı. Ağır işkenceler gördü, hücrede kaldı. Şu anda AK Parti Manisa milletvekili. Özdağ cezaevinde Bülent Ecevit'le aynı koridoru paylaştı.

BÜLENT! BÜLENT! RAHŞAN GELDİ!

Belki de Türk siyasetinin gördüğü en zarif insan olan Ecevit bakın neler yaşamış cezaevinde? Selçuk Özdağ o anları şöyle anlattı;

"Rahşan Hanım ziyarete gelince gardiyanlar şöyle bağırıyordu: 'Bülent! Bülent! Rahşan geldi..."

Bülent Ecevit'in kendisine yapılan bu yaklaşıma sessiz kaldığını belirten Özdağ, "Kimseye ses etmeden Rahşan Hanım'la görüşe çıkıyordu" dedi.

"İşte darbeler böyle bir şey" diyerek sözlerine devam eden Selçuk Özdağ, geçmişte Başbakanlık yapmış birine 'Bülent' diye hitap edilmesine içerlediğini belirtti.

GARDİYANLAR SAĞCIYMIŞ

"Gardiyanlara 'ayıp değil mi? Utanmıyor musunuz?" dediğimde gardiyanlar şaşırdı diyen Özdağ, kendisine verilen cevabı şöyle aktardı; "Bizim arkadaşlarımızın katili değil mi o?" diyorlardı.

İŞTE VİDEO