BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,75
ALTIN 2.427,41
HABER /  GÜNCEL

Buhar kazanı böyle patladı

Gaziantep’te bir ekmek fabrikasının buhar kazanındaki sıkışma nedeniyle patlama meydana geldi. Patlamada, 1’i ağır 2 çocuk yaralandı. <br/>E...

Abone ol

Gaziantep’te bir ekmek fabrikasının buhar kazanındaki sıkışma nedeniyle patlama meydana geldi. Patlamada, 1’i ağır 2 çocuk yaralandı.
Edinilen bilgiye göre olay, Karataş Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, burada bulunan bir ekmek fabrikasının buhar kazanı öğle saatlerinde yaşanan sıkışmayla patladı. Patlamanın şiddetiyle iş yerinin camları ve tavanı yerle bir oldu. Patlama sırasında kayıtta olan yan taraftaki internet kafenin güvenlik kameraları yaşanan dehşeti gözler önüne serdi. Buhar kazanından ayrılarak duvarı delen 2 metre uzunluğundaki demir boru internet kafenin ortasına düştü. Patlamayla birlikte internet kafenin içi toz bulutu ile kaplanırken paniğe kapılan çocuklar kendilerini güçlükle dışarı attı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edilirken, polis ekipleri ise çevre güvenliği alarak kimseyi yaklaştırmadı. Patlamada yaralanan 1’i ağır iki çocuk sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.
Görgü tanıkları, patlamanın büyük bir gürültüyle meydana geldiğini belirterek, patlamanın ardından büyük bir şok yaşadıklarını ve yaralanan iki kişiyi hastaneye gönderdiklerini söyledi.
(İHA)