BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,94
ALTIN 2.426,15
HABER /  MEDYA

Bu Tarz Benim'de kim birinci? TV8 mi Show mu?

TV8 ile Show TV arasındaki Bu Tarz Benim yarışında kim birinci oldu? Tv8 Bu Tarz Benim 'de Melisa elendi, Show TV'de ise yarışmacı elenmek istedi.

Abone ol

Bu Tarz Benim 'de kim elendi sorusunun yanıt bulduğu eleme gecesinde Show TV ile TV8 arasında müthiş bir çarpışma yaşandı. Show TV hafta içi ratinglerde yenik düştüğü Acun Ilıcalı 'nın kanalı TV8 'den intikamını gala gecesinde aldı. Hem total hem de Ab grubunda Show TV Bu Tarz Benim 'in galibi oldu.

Bu Tarz Benim 'in yeni sezonu hatırlanacağı gibi iki kanal arasında savaş çıkartmıştı. Yapımcı firma son dakika golü atıp Show TV'deki Bu Tarz Benim 'i TV8 kanalına geçirmişti. Üç katı paraya gittiği söylenen Nur Yerlitaş ve İvana Sert'li Bu Tarz Benim ilk haftasında Show TV'yi ratinglerde ikiye katlamıştı. Ancak hafta içindeki bu tablo haftasonu eleme gecesi gelip çatınca altüst oldu.

ELEME GECESİNDE KİM BİRİNCİ?

Bu Tarz Benim savaşında Show TV eleme gecesinde iki ağır topu sahaya sürünce Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8 rating yarışında geriye düştü. Bülent Ersoy ve Serdar Ortaç'ın olduğu Show TV Bu Tarz Benim eleme gecesi totalde TV8 kanalını ikiye katladı. AB grubunda ise başa baş bir savaş yaşandı ancak onun galibi de Show TV oldu. İşte Bu Tarz Benim 'in total ve AB grubundaki ratingleri.

BU TARZ BENİM TOTAL RATING (GENEL İZLEYİCİ KİTLESİ)

Genel izleyici kitlesi ratinglerini gösteren totalde Show TV'nin Bu Tarz Benim eleme gecesi 19. olurken, TV8'in eleme gecesi 26. oldu.
bu-tarz-benim-rating.jpg

BU TARZ BENİM AB GRUBU RATING (EĞİTİM SEVİYESİ YÜKSEK KESİM)

AB grubunda Show TV ile TV8 arasında kıran kırana bir savaş yaşandı. Son noktada ipi göğüsleyen Show TV oldu. Show TV eleme gecesi 14. olurken Acun Ilıcalı'nın kanalı 15. sıradan listeye girdi.
bu-tarz-benim-ab-rating.jpg

TV8 BU TARZ BENİM 'DE KİM ELENDİ?
TV8 kanalındaki Bu Tarz Benim 'de jüri iki zayıf yarışmacıyı oylamak zorunda kaldı ve Gülşah ile Melisa Çeliker arasında karar verdi. Peki Bu Tarz Benim 'de bu hafta kim elendi? Bu Tarz Benim jürisi son kararı Burak Kut'a bıraktı ve elenen isim Melisa Çeliker oldu.

Bu Tarz Benim eleme gecesinde kim elendi belli oldu. Tv8'de yayınlanan yarışmada en düşük oyu olan Melisa Çeliker elenmek üzere seçilen ilk isim oldu.

Diğer ismi ise yarışmacıların oyu belirledi. Yarışmacıların bir kısmı Gülşah ismini verirken bir kısmı Melisa Şahin adını verdi. Bazı isimlerin tercihi ise Gökçe oldu. Yarışmacıların 'gitsin' dediği oylamada en çok adı söylenen kişi ise Gülşah olduğu için o elenmek üzere jürinin önüne çıktı.

JÜRİNİN OYLARI

Jürinin önüne gelen Melisa Çeliker ile Gülşah konusunda Bu Tarz Benim ekibi oylama yaptı. Yine Bu Tarz Benim klasiği oldu ve jüri eşit oyda kalıp kararı konuk jüri üyesine bıraktı. İşte verilen oylar;

Nur Yerlitaş "Gülşah" gitsin seçimini yaptı.
Kemal Doğulu "Melisa" elensin diyerek onun adını verdi.
Uğurkan Erez Gülşah gitsin dedi.
İvana Sert ise Melisa gitsin kararını verdi.
bu-tarz-benim-melisa-mi-elendi--kim-gitti-.jpg
Burak Kut giden ismi belirleyen kişi oldu. Burak Kut Gülşah ile Melisa arasında tercihini Melisa Çeliker'in gitmesinden yana yaptı. Bu Tarz Benim 'de bu hafta elenen isim Melisa Çeliker oldu. 

SHOW TV BU TARZ BENİM 'DE BU HAFTA KİM ELENDİ?
Bülent Ersoy'un jüri üyesi olduğu Show TV kanalındaki Bu Tarz Benim yarışmasında ise Çağla Yıldırım 'ı şoku yaşandı. Elenmek isteyen Çağla Yıldırım 'a Bülent Ersoy verdi veriştirdi.

Show TV'deki Bu Tarz Benim 24 Ocak eleme gecesinde Bülent Ersoy şov vardı. Ünlü sanatçı sesiyle ve yorumlarıyla Bu Tarz Benim'e damgasını vurdu.

ÇAĞLA YILDIRIM ŞOKU

Show TV'deki eleme gecesinde Çağla Yıldırım şoku yaşandı. Jürinin önüne Aygün ve Sonya çıkarken Çağla Yıldırım bir jüri üyesinden ağır yorum alınca elenmek istediğini söyledi. Bu durum Bülent Ersoy'u çileden çıkarttı.

BENİ İDAM ETSELER BİLE YÜZÜNÜ GÖRMEK İSTEMEM

Çağla Yıldırım 'ın elenmek istemesine kızan Bülent Ersoy genç kızın modellik yaptığını ve işlerinin yoğun olduğunu da öğrenince iyice kızdı. Çağla Yıldırım 'ı programı ünlü olmak için kullanmakla suçlayan Bülent Ersoy şunları söyledi;

-"Ellerim kırılsaydı da buna 5 vermeseydi. Burayı araç olarak kullandığınızı bilemedim yazık. Siz burayı kullanmak istediniz. Beni idama bile götürseler ben burada oturup da o kızın suratını görmek istemem. Çağla gitsin. "

SERDAR ORTAÇ KARISININ OYUNA KARŞI ÇIKTI
bu-tarz-benim-show-tv-kim-elendi.jpgSerdar Ortaç ile renklenen Show TV'deki yarışmada eşi 'Çağla' elensin deyince 'Sen niye onun adını verdin' diyerek şaşırttı. Bülent Ersoy o anda devreye girdi ve 'Ne malum belki sizi yarı yolda bırakıp gidecek güvenebiliyor musunuz' diyerek Serdar Ortaç'a karşı çıktı. Serdar Ortaç 'karım Çağla dedi ama ben Sonya diyorum" diyerek şaşırttı.
bu-tarz-benim-serdar-ortaç-ve-karisi.jpg
KİM ELENDİ?

Bu Tarz Benim yarışmasında jürinin oylarının Serdar Ortaç dışında hepsi Çağla Yıldırım 'ın gitmesi yönünde çıktı. Bu Tarz Benim 'den elenmek isteyen Çağla ağır eleştiriler altında yarışmaya veda etti.