BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.433,01
HABER /  DÜNYA

Bu seneki Oscar kahini Heidi!

Heidi isimli sıçan bu seneki Oscar adayları için tahminlerini yürütecek Yani Heidi'nin geçen seneki dünya kupası kaininin yerini alması planlanıyor

Abone ol

Almanya’nın Leipzig kentindeki hayvanat bahçesinde fazla kilo ve şaşı gözleri nedeniyle kısa sürede üne kavuşan ‘Heidi’ isimli sıçanın, Dünya Kupası sırasında ahtapot Paul gibi bu yılki Oscar ödüllerini kimlerin alacağını tahmin edecek.

Amerika Birleşik Devletleri'nde Kuzey Carolina eyaletinde bir hayvan barınağına terk edilen ve ‘Naira’ adı verilen dişi kardeşiyle birlikte geçen Mayıs ayında Almanya'ya getirilen, 2.5 yaşındaki Heidi, önümüzdeki temmuz ayında ziyaretçilerin karşısına çıkarılmadan bütün dünyada üne kavuştu. Bir televizyon ekibi tarafından görüntülenen ve sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta 300 bin kişinin takip ettiği Heidi, Oscar Ödül Töreni'ni yayınlayacak ABC televizyonundaki 'Jimmy Kimmel Show'da yer alacak.

Leipzig Hayvanat Bahçesi yetkilileri, ünlü sıçan Heidi'nin ödül tahmini yapacağını söyledi. Özel bakıma alınan, aşırı kilolarından kurtarılması, gözlerindeki şaşılık oranının azaltılması hedeflenen Heidi ile ilgili

Almanya'da yapılacak çekimlerin Oscar gecesi yayınında kullanılması bekleniyor.

Almanya'nın Dünya Kupası'nda oynadığı 7 maçı doğru tahmin eden ahtapot ‘Paul’ Hollanda ve İspanya arasında oynanan final maçının sonunda kupayı hangi tarafın kaldıracağını da bilmişti.