BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,67
ALTIN 2.413,59
HABER /  DÜNYA

Bu öpücük şevkat değil, alçaklık!

İngiltere'de yaşanan vahşetin son anları kameralara yansıdı. Bu görüntüler gündeme bomba gibi düştü...

Abone ol

İngiltere, dün yayınlanan bu görüntüleri konuşuyor. Olay eski ama bu görüntüler ilk kez yayınlanınca yeniden gündeme oturdu.

Görüntülerde kıza suni teneffüz yapmaya çalışan adamın bunu fedakârlığından değil canavarlığından yapıyor. 

Görüntülerdeki 15 aylık bebek Millie Martin... Annesinin üvey sevgilisi tarafından hastanelik edilene kadar dövüldü. Son nefesini doktorların çaresiz elleri arasında verdi. Onu hastaneye getiren ise ölümüne sebep olan psikopat Barry McCarney'di.

mccarney-pictured-with-his-15-month-old-victim-in-his-arms-was-found-guilty-of-her-murder-by-a-unanimous-verdict.jpg

SÜREKLİ İŞKENCE ETMİŞ

Millie Martin'in ölümünden üç ay önce, Barry McCarney, bebeğin annesi ile tanıştı ve beraber yaşamaya başladılar. 3 ay içinde bebek, McCarney'nin akıl almaz işkencelerine maruz kaldı.

TACİZ DE ETMİŞ

McCarney'nin işkenceleri nedeniyle, küçük kızın 12 kaburgası kırıldı. Doktorlar ayrıca, bebeğin alnında büyük bir yara ile karnında ölümcül bir darbeden kaynaklanan hasar tespit ettiler. Daha sonra yapılan incelemede küçük kızın cinsel tacize de uğradığı anlaşıldı.

_64570641_babymilliemartincollect2_lewis.jpg

Barry McCarney, Aralık 2009 yılında sona eren mahkemede cinayetten suçlu bulundu. Savcı McCarney'nin yaptıklarını 'sadistçe ve aşağılık' olarak nitelendirirken, hakim de cinayeti 'anlaşılması imkansız' şeklinde yorumladı.

_64567287_mccarneyandmillie.jpg
Olayın ortaya çıkması ve mahkeme süreci İngiltere'de büyük tepkilere neden olmuştu. Dün Millie Martin'in hastanedeki son dakikalarına ait görüntülerin yayınlanması ile küçük kızın maruz kaldığı vahşet tekrar ülkede gündeme oturdu.