BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,92
ALTIN 2.426,19
HABER /  DÜNYA

Bu ne hal Prenses !

Güzelliği ve zarafeti ile ön planda olan Cambridge Düşesi Kate Middleton’ın saç diplerindeki beyazlarla askeri törene katılması, hayal kırık...

Abone ol

Güzelliği ve zarafeti ile ön planda olan Cambridge Düşesi Kate Middleton’ın saç diplerindeki beyazlarla askeri törene katılması, hayal kırıklığına neden oldu.
Her yıl Kasım ayında 1. Dünya Savaşı’nda hayatını kaybeden askerler için düzenlenen ’Anma Günü (Poppy Day)’ etkinliklerine dip boyası olmayan saçlarıyla katılan Cambridge Düşesi Kate Middleton, törene katılanları şaşırttı. Her zaman bakımlı ve göz alıcı haliyle görmeye alışık olduğumuz 33 yaşındaki Middleton, eşi Prens Williams ile birlikte evleri Kensington Sarayı’nda askerleri dipleri beyaz saçlarıyla ağırladı. Doğumdan sonra saçlarını boyatmaya ara vermiş gibi görünen Kate Middleton’ın anma günü etkinliklerinde gelenek olarak takılan gelincik rozetini yakasına taktığı da gözlerden kaçmadı. Ancak Middleton’ın görkemli kahverengi saçlarındaki aklar törene katılanların daha çok dikkatini çekti.
(İHA)