BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,77
ALTIN 2.433,39
HABER /  DÜNYA

Takım ruhunu ortaya çıkardık

Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Malouda, Legia Warszawa karşısında zor bir müsabaka oynadıklarını belirterek, rakibin ataklarına direnerek ...

Abone ol

Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Malouda, Legia Warszawa karşısında zor bir müsabaka oynadıklarını belirterek, rakibin ataklarına direnerek takım ruhunu ortaya çıkardıklarını söyledi.
Legia Warszawa karşısında zor bir maç oynadıklarını belirten Malouda, "Bizim için gerçekten zor bir maç oldu. Rakip ataklarına direndik. Takım ruhunu ortaya çıkardık. Takım arkadaşlarımı kutlarım. Elimizden gelinin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ve Türkiye’yi iyi bir şekilde temsil etmek istiyoruz. Umarım bu oyunumuzu ligde de devam ettiririz. Bence bütün Trabzonspor sevdalıları ve şehir bu galibiyetten dolayı çok mutludur. Her geçen gün takımımız ilerliyor ve işleri daha iyi yapmaya başlıyor. Genç ve tecrübe eksikliği olan bir takımız. Her geçen gün iyiye doğru gidiyoruz. Türkiye iyi temsil ettiğimizi düşünüyoruz" dedi.

"TRABZONSPOR EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ"
Trabzonspor’un savunma futbolcusu Aykut Demir, bordo-mavili takımı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirterek, "UEFA Avrupa Ligi bizim için çok önemli ama lig de çok önemli. İki kulvarda Trabzonspor’u en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Çok yoğun bir tempoda oynuyoruz. Bu nedenle istediğimiz oyunu bazı maçlarda gösteremememiz çok normal. Bunları kesinlikle telafi edeceğiz. Bundan sonra Allah izin verirse bizleri çok güzel günler bekliyor. UEFA Avrupa Ligi’nde emin adımlarla ilerliyoruz. Trabzonspor çok büyük bir camia. İnşallah camiamıza yakışanı yapacağız" dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’nda kendilerini desteklediğini belirten Aykut, "Başbakanımız da bizi destekledi, bundan gurur duyduk. Kendisine teşekkür ediyoruz. Kendisinin burada olması bütün ülkenin bizim arkamızda olduğunun bir işareti. Başbakanımıza teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.
(İHA)