BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.509,78
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Bu kitabı okumadan dil öğrenemezsiniz

Sorunların basit çözümleriyle “Anlıyorum Ama Konuşamıyorum” kitabını yarılamışken yabancı dil öğrenmenin aslında çok kolay bir şey olduğuna ikna olacaksınız.

Abone ol

Beyin yabancı bir dili nasıl algılar, nasıl kodlar, nasıl öğrenir, anlayıp da konuşamamanın temel nedeni nedir ve bu nasıl çözülür, test tekniği neden yanlıştır, beyin yanlış bilgiyi silebilir mi ve en önemlisi İNGİLİZCE DÜŞÜNMEK nasıl bir iştir öğreneceksiniz?

Sorunların basit çözümleriyle “Anlıyorum Ama Konuşamıyorum” kitabını yarılamışken yabancı dil öğrenmenin aslında çok kolay bir şey olduğuna ikna olacaksınız. ANLIYORUM AMA KONUŞAMIYORUM’la Yolunuz açık olsun…

YABANCI DİL ÖĞRENMEK İÇİN YOLA MI ÇIKIYORSUNUZ? DURUN!!!

Beyin yabancı bir dili nasıl algılar, nasıl kodlar, nasıl öğrenir, anlayıp da konuşamamanın temel nedeni nedir ve bu sorun nasıl çözülür, test tekniği neden yanlıştır, beyin yanlış bilgiyi silebilir mi ve en önemlisi İngilizce düşünmek ve hatta İngilizce rüya görmek nasıl bir iştir?

başliksiz-3.20140328094027.jpgİNGİLİZCE ÖĞRENEMEMENİN SUÇU SİZDE DEĞİL…

Bir yabancı dil ve özellikle de İngilizceyi öğrenmek isteyip de öğrenemediğini düşünenler için Babıali Kültür Yayıncılığı Yazarlarından Mehmet Salih Uyan’dan usta işi bir kitap.

İNGİLİZCE ÖĞRENMEYE BAŞLAMADAN ÖNCE OKUNACAK İLK KİTAP…

Tali yollardan çıkıp ve YABANCI DİL ÖĞRENMENİN OTOBANI’na gireceksiniz. Anlıyorum Ama konuşamıyorum kitabıyla “Yabancı dil öğrenmek hiç bu kadar kolay olmamıştı” sözlerini bile bir kenara bırakacaksınız. Yıllarını akademik anlamda da İngilizceye vermiş usta bir öğretici olan Mehmet Salih Uyan sizi yabancı dil öğrenirken tali bütün yollardan otobana çıkaracak ve bu yolculuktan asla sıkılmayacaksınız…

ANLIYORUM AMA KONUŞAMIYOR kitabında ne bir öğüt ne de nutuk var. Kitapta dil öğrenmek ve özellikle de İngilizceyi öğrenmek için, gerçekten ne yapılması gerektiği, somut açıklamalarla, akla, mantığa yakın yaklaşımlarla anlatılıyor. 

BU KİTAP SİZİ TALİ YOLLARDAN KURTARACAK

Mehmet Salih Uyan sizi yabancı dil öğrenirken saptığınız tali yollardan kurtarıp ana yola hatta otobana çıkarmada rehberiniz olacak. Dil öğrenmek isteyip de öğrenemeyen herkes ve özellikle dile meraklı gençlerle, öğrenciler, öğretmenler ve yabancı dil eğitimi vermek amacıyla Üniversitelerin eğitim bölümlerinde okuyan herkes mutlaka okumalı.