BIST 10.216
DOLAR 32,27
EURO 34,81
ALTIN 2.406,09
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Bu Kılıçdaroğlu'nun kaçıncı çark edişi?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yine ağız değiştirdi. Yüzde 99 sabotaj dediği patlamayla ilgili bakın şimdi ne dedi?

Abone ol

İstanbul Bakırköy'de bir otelde gerçekleştirilen 'Sosyal Demokrat Belediyeler Proje ve Hizmet Toplantısı'na katılan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu burada bir konuşma yaptı. Afyon patlaması ile ilgili gündeme damga vuran iddiasına gazetecilerin ısrarlı sorularına dayanamayıp geçiştirici bir cevap verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Afyonkarahisar'daki askeri mühimmat patlamasıyla öyle bir iddia ortaya attı ki gündeme bomba gibi düştü. Daha Genelkurmay'dan bile net bir açıklama gelmemişken, Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada, "üst düzey komutanların patlamanın yüzde 99 sabotaj olduğunu söyledi. Buna göre patlamanın cep telefonuyla gerçekleştirildiğini düşünüyorum" dedi.

4.20120910165447.jpgDaha sonra katıldığı toplantıda bu iddiayla ilgili Kılıçdaroğlu habercilerin ısrarlı sorularına, "Bu tartışılan bir konu" karşılığını vermekle yetindi.

CHP liderinin dün sabotaj diye ısrar ettiği patlamayla ilgili olarak bugün 'tartışılan bir konu' şeklinde yorum yapması 'Kılıçdaroğlu yine çark etti' şeklinde yorumlandı.