BIST 10.277
DOLAR 32,36
EURO 34,91
ALTIN 2.386,65
HABER /  GÜNCEL

Bu kazayı ucuz atlattı

Silivri’de tamir için elektrik direğinde çıkan işçi, trafoda meydana gelen patlama sırasında büyük tehlike atlattı. İşçi kazayı ucuz atlatır...

Abone ol

Silivri’de tamir için elektrik direğinde çıkan işçi, trafoda meydana gelen patlama sırasında büyük tehlike atlattı. İşçi kazayı ucuz atlatırken, olay anı amatör bir kamera tarafından saniye saniye görüntülendi.
Olay, akşam saatlerinde Silivri Yıldız Kent Tesisleri’nde meydana geldi. Tamir için bir villanın önündeki elektrik direğine vinçle çıkan işçi, tamirin ardından trafoyu denemek istedi. Ancak bu sırada beklenmedik bir olay yaşandı. Trafoda üst üste patlama meydana gelirken vinçte asılı kalan işçi akıma kapılmamak için bedenini geri çekti. Trafonun başında çalışan işçi şans eseri yara almadan kurtulurken olay anı amatör bir kamera tarafından görüntülendi. Görüntülerde patlama sırasında kurtulan işçinin uzun süre şok yaşadığı gözlendi.
Öte yandan çalışma yapan diğer işçiler patlama sonrasında elektrikleri kesti. Çevrede bulunan vatandaşlar ise ‘elektrik çalışma sonrasında değil de öncesinde kesilseydi bunlar yaşanmayacaktı’ diyerek tepki gösterdi.
(İHA)