BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,61
ALTIN 2.392,29
HABER /  GÜNCEL

Bu illerde yaşayanlar dikkat!

Meteoroloji yeni günde beklenen hava sıcaklık tahminlerini yaptı.

Abone ol

Sıcaklık artıyor ama yağış gitmiyor. Meteoroloji özellikle bu bölgelerde yaşayanları uyardı.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Batı Karadeniz kıyıları, Trakya ile İstanbul ve Kocaeli çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah ve gece saatlerinde, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Güney, iç ve doğu kesimlerde 3 ila 5 derece artacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, gece saatlerinden itibaren Güney Ege kıyılarında kuvvetli (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

BUZLANMA VE DON UYARISI: Gece ve sabah saatlerinde Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ANİ KAR ERİMELERİ VE HEYELAN UYARISI: Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsünün bulunduğu kesimlerde ani kar erimeleri beklendiğinden, heyelan, ani sel, taşkın ve çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, Trakya, İstanbul ve Kocaeli ile Sakarya'nın kuzey çevrelerinin aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Parçalı ve az bulutlu, gece saatlerinden itibaren kıyılarının çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; gece saatlerinden itibaren Güney Ege kıyılarında güney ve güneydoğu (keşişleme) yönlerden kuvvetlice (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, kıyılarının sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Kar örtüsünün bulunduğu kesimlerde ani kar erimeleri beklendiğinden heyelan, ani sel, taşkın ve çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde, bölgenin kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor. Kar örtüsünün bulunduğu kesimlerde ani kar erimeleri beklendiğinden heyelan, ani sel, taşkın ve çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ekran-resmi-2013-03-20,-09.07.34.png

ekran-resmi-2013-03-20,-09.07.38.png

ekran-resmi-2013-03-20,-09.08.13.png