BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Bu iki olay da Trabzon'da oldu

İki olay... İki ayrı silah... İki yaralanma ama şehirler aynı... İşte Trabzon'dan o iki ayrı olay...

Abone ol

1. olay: Bir düğün salonunda kolbastı oynarken belindeki silahını düşüren Numan Şişman, birlikte oynadığı arkadaşı Ercan Danışmaz'ı yanlışlıkla ayağından yaraladı.

2. olay: Av tüfeği ile kuş avlayan K.E., incir toplamak için ağaca çıkan futbol takımı antrenörü 48 yaşındaki Hamit Çoban'ı yaraladı.

KOLBASTI OYNARKEN ARKADAŞINI VURDU

Trabzon'da bir düğün salonunda kolbastı oynarken belindeki silahını düşüren Numan Şişman, birlikte oynadığı arkadaşı Ercan Danışmaz'ı yanlışlıkla ayağından yaraladı.

Olay, dün saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Bir akrabasının düğününe giden 25 yaşındaki Numan Şişman, ısrar üzerine arkadaşları ile kolbastı oynamaya başladı. Bu sırada Numan Şişman'ın belindeki 9 milimetre çapındaki ruhsatsız tabanca yere düşünce ateş aldı ve kurşun, birlikte kolbastı oynadığı arkadaşı 18 yaşındaki Ercan Danışmaz'ın sol ayağına isabet etti. Danışmaz, Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olaydan sonra gözaltına alınan Numan Şişman, ifadesinde alkollü olduğunu, belinde silah olduğunu da unuttuğunu söyledi. Şişman, "Arkadaşlar ısrar edince çıkıp kolbastı oyununa katıldım. Silahın belimden düştüğünün farkında bile değilim. Çok üzgünüm" dedi. Adliyeye sevk edilen Numan Şişman, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

KUŞ YERİNE ANTRENÖRÜ VURDU

Av tüfeği ile kuş avlayan K.E., incir toplamak için ağaca çıkan futbol takımı antrenörü 48 yaşındaki Hamit Çoban'ı yaraladı.

Olay bugün saat 14.40'da Trabzon'un Çukurçayır Beldesi'nde meydana geldi.

Erdoğduspor futbol kulubünde antrenörlük yapan Hamit Çoban, komşusunun bahçesindeki incir ağacına çıktı. İncir toplamaya başlayan Çoban, çevreden gelen saçmanın isabet etmesi sonucu ağaçtan düştü. Boynu, göğsü ve yüzünden yaralanan Çoban, ambulansla kaldırıldığı Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi Bölümü'nde tedavi altına alındı.
Jandarma'nın çevrede yaptığı araştırma sonucunda Hamit Çoban'ın yaralanmasına neden olan tüfeği ateşleyen kişinin lise öğrencisi K.E. olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan K.E., ilk ifadesinde, kuş avlamak için babasına ait av tüfeği ile çevrede dolaştığını ve ağaçta karaltı görünce ateş ettiğini söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.