BIST 10.644
DOLAR 32,24
EURO 35,07
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bu habere bakmadan yola çıkmayın!

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, karayollarının bazı kesimlerinde ulaşımın kontrollü sağlandığı belirtildi.

Abone ol

Karayollarının yapım ve onarım çalışmaları devam eden kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Anadolu otoyolu Kaynaşlı kavşağı-Abant kavşağı ve Bolu Doğu kavşağı-Yeniçağa kavşağı (Köroğlu mevkisi) arasında Ankara-İstanbul ve İstanbul-Ankara istikametlerinde (Bolu tüneli dahil) termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle ulaşım, bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61. kilometrelerinde (Bafa Gölü) arasında sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle, yol 13.00-17.00 saatlerinde aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak verilecek.

Erbaa-Niksar yolunun 19-31. kilometrelerindeki (Karanlıkdere mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15 Ekime kadar 07.00-12.00 ile 13.00-18.00 saatlerinde ulaşım 30 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak sağlanacak.

Gümüşova-Gerede otoyolunun Bolu Doğu (Çaydurt)-Bolu Batı kesimleri arasında 20 Ekime kadar sürecek üstyapı çalışmaları nedeniyle İstanbul-Ankara istikameti taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü olarak verilecek.

Marmaris-Gökova yolunun 20-21. kilometrelerindeki (Gökçe çıkışı mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle çarşamba ve cumartesi günleri 13.00-15.00 saatlerinde yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

Elazığ şehir geçişinde Hazardağlı ile eski sebze hali kavşaklari arasındaki yapım çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapalı olup, ulaşım belediyenin imar yolundan sağlanıyor.

Anadolu Otoyolunun Abant kavşağı ile Bolu Dağı Tüneli arasındaki Elmalık A Tipi Otoyol Hizmet Tesisi'nin köprü kirişlerinin yerine konulması çalışmaları nedeniyle 4 Ekime kadar İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılacak olup, ulaşım Ankara-İstanbul istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak verilecek.

Samsun-Ordu yolunun 66-70. kilometrelerindeki yol yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun dağ bandı trafiğe kapatılmış olup, ulaşım deniz bandından iki yönlü olarak sağlanıyor.

Zonguldak-Ereğli yolunun 8-10. kilometrelerindeki kurp iyileştirme ve heyelan çalışmaları nedeniyle ulaşım 08.00-19.00 saatlerinde aralıklı olarak verilecek.

Karacabey-Bursa yolunun 35-38. kilometrelerindeki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Bursa-Karacabey istikametinden sol şeritten sağlanıyor.

Tirebolu-Torul yolundaki asfalt yapımı çalışmaları nedeniyle 18.00-24.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak olup, bekleyen araçlar için 20.00-20.15 ile 22.00-22.15 arasında geçiş izni veriliyor.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometrelerindeki (Kozağaç mevkisi, Boğayokuşu mevkisi ve Karaltı mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 14.00-16.00 saatlerinde yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Gümüşova-Gerede otoyolunun Bolu Doğu(Çaydurt)-Bolu Batı kesimleri arasında 11 Ekime kadar sürecek üstyapı çalışmaları nedeniyle Ankara-İstanbul istikameti taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım İstanbul-Ankara istikametinden iki yönlü olarak veriliyor.

Anadolu otoyolunun Kaynaşlı kavşağı-1. Viyadük arasındaki termoplastik çizgi çalışmaları nedeniyle yarına kadar her iki yönde işin durumuna göre yolun sol ve sağ şeritleri taşıt trafiğine kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacak.

Söğüt-Korkuteli-Antalya yolunun 9-11. kilometreleri, patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 14.00-16.00 saatlerinde yol ulaşıma kapalı olacak.

Anamur-Aydıncık yolunun 23-25. kilometrelerinde, bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle aralıklarla patlatma işlemi yapılacak.

Osmancık-Gümüşhacıköy yolunun 4-5. kilometrelerindeki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım 60 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü olarak sağlanıyor.

Hasankeyf-Gercüş yolunun 4-7. kilometreleri, patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 09.00-11.00 ve 14.00-16.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 14-17. kilometrelerindeki (Karacabel Tüneli mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı, çarşamba ve perşembe günleri 13.00-17.00 saatlerinde kısa süreli aralıklarla araç geçişine izin verilmiyor.