BIST 10.557
DOLAR 32,19
EURO 35,14
ALTIN 2.427,72
HABER /  DÜNYA

Bu haber kitapseverler için

Sancaktepe Belediyesi ev sahipliğinde kitapseverler için Sancaktepe Kitap Fuarı 20-29 Eylül tarihleri arasında Samandıra Kent Parkı’nda gerç...

Abone ol

Sancaktepe Belediyesi ev sahipliğinde kitapseverler için Sancaktepe Kitap Fuarı 20-29 Eylül tarihleri arasında Samandıra Kent Parkı’nda gerçekleştirilecek.
Fuara katılan vatandaşlar, araştırma-inceleme, sanat, mizah ve çocuk kitaplarından bilimsel yayınlara kadar birçok yayını bir arada bulabilecek.
Bu yıl 2’ncisi düzenlenecek olan Sancaktepe Kitap Fuarı, 20-29 Eylül tarihleri arasında Sancaktepe Belediyesi’nin ev sahipliğinde Samandıra Kent Parkı’nda gerçekleştirilecek. Başta okul çağındaki öğrenciler olmak üzere tüm vatandaşları kitapla buluşturma amaçlı düzenlenen fuarda katılımcılar; araştırma-inceleme, sanat, mizah ve çocuk kitaplarından bilimsel yayınlara kadar, Türk ve Dünya Edebiyatı’ndan birçok yayına ulaşabilecek. Aynı zamanda vatandaşlar, yayın evlerinin indirimlerinden de yararlanabilecekler. Fuara katılmak isteyen öğrenciler belediye tarafından sağlanan toplu taşıma araçları ile fuarı ziyaret edebilecek, böylelikle Sancaktepe’deki tüm okullar fuarı ziyaret edebilecek.
(İHA)