BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,82
ALTIN 2.477,75
GÜNCEL

Bu görüntü istanbul'da çekildi! Korku dolu anlar

İSTANBUL'da dün etkili olan şiddetli yağış sırasında otoyolda bulunan elektrik direğine yıldırım düştü. Yıldırım düşme anı saniye saniye kameralara yansıdı. İşte o anlar...

İSTANBUL'da dün akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağış kentin birçok noktasında su baskınlarına neden olurken ardarda düşen yıldırımlar da vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı.

Yağışın en şiddetli olduğu dakikalarda Sefaköy mevkiinde otoyolda bulunan elektrik direğine yıldırım düştü. Elektrik direğinden bir anda otoyola saçılan kıvılcımlar sürücülerin korku dolu anlar yaşamasına neden oldu. Yıldırım düşme anı saniye saniye kameralara yansıdı.

İSTANBUL İÇİN SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI: Öte yandan meteorolojiden alınan son dakika hava durumu uyarısına göre, İstanbul'a yerel olarak kuvvetli sağanak yağış geliyor.

BATIDA HAVA SICAKLIĞI AZALIYOR: Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Türkiye'nin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Kıyı Ege, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, Muğla, Manisa, Kütahya, Uşak, Denizli, Ordu, Giresun çevreleri ile Samsun'un doğu kesimlerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu akşam saatlerinde Edirne, Kırklareli, Çanakkale çevreleri, Balıkesir'in batı ilçeleri ile İzmir’in kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2.) olması bekleniyor. Hava sıcaklığı'nın batı kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı, diğer yerlerde 1 ila 3 derece artacağı tahmin ediliyor.

SEL BASKINI UYARISI: Meteoroloji'den yapılan açıklamada, "Edirne, Kırklareli, Çanakkale çevreleri, Balıkesir'in batı ilçeleri ile İzmir’in kuzey kesimlerinde yağışların yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2.) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım düşmesi, yağış anında ani kuvvetli rüzgar vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

Sitene Ekle
Etiketler