BIST 9.722
DOLAR 32,58
EURO 34,97
ALTIN 2.419,53
MEDYA

GRT TV'nin konuğu olan Şimşek'ten OHAL açıklaması

Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, GRT TV, Radyo Zeugma ve GRT FM’de Meral Ay’ın hazırlayıp sunduğu Gündem Özel programının konuğu oldu.

Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek çocukluğundan, Cumhurbaşkanı ile nasıl tanıştığına, neden AK Parti’de olduğundan, ülke ekonomisine kadar bir çok konuya değinen Şimşek, Gaziantep’in her konuda şanslı olduğunu ifade ederek, “Milletvekilleriyle, belediye başkanlarıyla, sanayicileriyle, STK’larıyla ve bütün hemşehrileriyle tek yürek birlikte gelecek inşa ediyor.

OHAL GEREKLİ DEĞİL ZARURİYDİ OHAL gerekli değil zaruriydi. Dünyanın bütün terör örgütleri sizi hedefe koymuş. 2015’in ortasından 2016’nın sonuna kadar Türkiye’de sadece hain darbe girişimi olmadı. 30 tane büyük terör eylemi oldu. Suriye’den, Irak’tan, içerden tehditler. FETÖ’nün devletin bir çok kurumundaki elemanı üzerinden sabotajlar. Devletin bunlarla mücadelesinde olağanüstü hal tabi ki devletin elini güçlendirdi. Bunda tereddüt yok. Bugün terörün beli kırılmışsa, bugün terör ülkemizin sınırları ötesinde hayat bulamıyorsa o aslında Cumhurbaşkanımızın gerçekten cesareti, vizyonu ve bir o kadarda kullandığımız enstrüman. Nedir bu? Olağanüstü hal.

OHAL';IN TEK SEBEBİ TERÖRLE MÜCADELEYDİ Bundan sonraki dönemde Türkiye’nin hızla bu yeni sistemde normalleşmesi. Nedir bu normalleşme. OHAL’ın kaldırılması zaten bunu Cumhurbaşkanımızda söyledi. OHAL’ın tek sebebi vardı terörle mücadele. Ve bu mücadelede başarı var. Artık eskisi gibi değil.

Sitene Ekle
Etiketler