BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

Bu fotoğraf bugün Türkiye'de çekildi

Antalya'da dün etkisini gösteren ve yer yer su baskınlarına neden olan sağanak yağışın ardından bugün hava sıcaklığının 22 dereceyi bulmasıyla yerli ve yabancı tatilciler güneşlenip, denize girdi.

Antalya'da kent merkezi ve ilçelerde dün öğleden sonra etkili olan şiddetli yağış ve fırtına yerini güneşli havaya bıraktı.



Hava ve deniz suyu sıcaklığının 22 derece ölçüldüğü kentte yerli ve yabancı tatilciler dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili'nde güneşli havanın tadını çıkardı. Tatilciler sahilde güneşlenip yürüyüş yaparak Ekim ayının son günlerinde yaz havasının tadını çıkardı. Çocuklu aileler çocuklarını da yanlarına alarak kumsalda vakit geçirdi. Balık tutmak isteyenler olta ve çantalarını da yanlarına alarak Konyaaltı Sahili'ne akın etti.



Tatilciler Antalya’nın böyle havalara alışık olduğunu belirterek, Ekim ayının genellikle bu şekilde geçtiğini belirtti. Antalya'da iki günde iki ayrı mevsimin yaşandığı belirten tatilciler, güneşli havanın tadını çıkarttıklarını söyledi.



Antalya’da öğretmenlik yapan Özgür Aksoy, güneşli havayı balık tutarak değerlendirdi. Çocukları ile sahilde olmanın mutluluğunu yaşayan Aksoy, “Antalya’yı çok seviyoruz. Tatilimizi bu güzel havada balık tutarak değerlendiriyoruz” dedi. 

Sitene Ekle
Etiketler